Hulp nodig?

Hoe schrijf je een projectplan? Hoe maak je een begroting? Hoe zorg je ervoor dat iedereen in de buurt van het plan weet en enthousiast is? Wij begrijpen dat dit best lastig is. Zeker als je voor het eerst je ideeën op papier moet zetten. Fonds 1818 helpt je graag!

Voorbeeld van een aanvraag

Een goed voorbeeld is vaak duidelijker dan een goede uitleg. Hieronder vind je een voorbeeld van een ingevuld aanvraagformulier zoals wij dit graag zien. Uiteraard is elk plan anders, maar zo krijg je in ieder geval een beeld van alles wat wij willen weten en hoe je een plan goed kunt verwoorden. 

Voorbeeld van een ingevuld aanvraagformulier voor een bewonersinitiatief.

Bezoek ons spreekuur

Elke donderdagmiddag en elke laatste woensdagavond van de maand zit één van onze adviseurs klaar om alle fondsgerelateerde vragen te beantwoorden. Loop je vast met je plan of wil je graag iets overleggen? Meld je dan aan voor het online spreekuur

Wil je rechtstreeks contact leggen met de adviseur uit jouw gemeente? Dat kan. Sommige van onze adviseurs houden namelijk ook spreekuren die bedoeld zijn voor hun eigen werkgebied. Ga naar onze regiokaart en klik op jouw gemeente of stadsdeel. Zo kom je op de contactgegevens en bij het specifieke spreekuurschema van de betreffende adviseur.

Bekijk de uitlegvideo over het projectplan

Bekijk onderstaande video om te weten welke zaken we graag terugzien in je projectplan.

Bekijk de uitlegvideo over de begroting

Bekijk onderstaande video om te weten welke zaken we graag terugzien in je begroting en dekkingsplan.

Over Fonds 1818

In onderstaande animatie vertellen we je wat Fonds 1818 voor jou kan betekenen.

Wat wij doen voor bewonersinitiatieven

Groepjes enthousiaste buren kunnen een donatie van maximaal 1.500 euro aanvragen. We noemen dat een bewonersinitiatief. Een stichting of vereniging oprichten is niet nodig. 

Mail je vragen

Uiteraard kun je ons met vragen ook altijd via de mail bereiken. Stuur je bericht naar info@fonds1818.nl.

Leg je plan voor aan een adviseur

Aanmelden online spreekuur