Spreekuur

Wil je jouw plan voorleggen aan een adviseur van Fonds 1818? Of heb je een algemene fondsgerelateerde vraag? Kom dan naar één van onze spreekuren. 

Algemeen spreekuur 

Elke donderdagmiddag tussen 12.30 en 14.30 uur en elke laatste woensdagavond van de maand tussen 19.30 en 20.30 uur, zit één van onze adviseurs klaar voor een videogesprek van ongeveer tien minuten. In dat gesprek kun je jouw plan voorleggen en algemene fondsgerelateerde vragen stellen.

Spreekuur per gemeente

Spreek je liever direct met de adviseur voor jouw gemeente? Dat kan. De adviseur voor jouw gemeente kan je (fondsgerelateerde) vragen beantwoorden en goed inschatten of je plan kans maakt op een donatie van Fonds 1818. Zo'n videogesprek duurt ook ongeveer tien minuten. In het formulier hieronder zie je wanneer er in welke gemeente een spreekuur plaatsvindt. 

Praktische informatie

Meld je maximaal drie weken van tevoren aan via onderstaand formulier. In het formulier kun je alvast je vraag stellen, zodat we je gericht antwoord kunnen geven tijdens het gesprek.

Na het aanmelden ontvang je van ons een e-mail met daarin een link. Via deze link leg je contact met de adviseur die het spreekuur leidt. Zorg ervoor dat je op tijd klaarzit en je camera en microfoon werken. Mogelijk moet je even wachten totdat de adviseur het voorgaande gesprek heeft afgerond.

Benieuwd of je bij Fonds 1818 aan het juiste adres bent?

Start de quickscan voor:

OrganisatiesBewoners

Agenda

wo 31 juli,

 

19:30 - 20:30 uur

,

 

Online

Spreekuur

wo 28 augustus,

 

19:30 - 20:30 uur

,

 

Online

Spreekuur

wo 25 september,

 

19:30 - 20:30 uur

,

 

Online

Spreekuur

wo 30 oktober,

 

19:30 - 20:30 uur

,

 

Online

Spreekuur