Contact

Riviervismarkt 5
2513 AM Den Haag

070 364 11 41
info@fonds1818.nl (algemene vragen)
aanvraag@fonds1818.nl (m.b.t. donatieaanvragen)

Online spreekuur 

Regionaal

Heb je behoefte aan een algemeen gesprekje over wat Fonds 1818 voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor ons online spreekuur.

Per gemeente

Een aantal adviseurs van Fonds 1818 houdt spreekuren voor specifieke gemeenten. Klik bij de regiokaart op jouw gemeente om te zien waar er wanneer een spreekuur wordt gehouden.

Voor bewonersinitiatieven

Vier weken voor elke sluitingsdatum voor bewonersinitiatieven organiseren we een spreekuur op vrijdag van 15.00 tot 17.00 uur. Je kunt hier online aan deelnemen, langskomen in Het Nutshuis of bellen met een adviseur. Kijk hier voor meer informatie.

Direct in contact

Algemene vragen over Fonds 1818 of het indienen van een aanvraag, kun je mailen naar info@fonds1818.nl.

Als we je binnen zes weken na het indienen van je aanvraag nog niet hebben gemaild, dan kun je contact met ons opnemen. Stuur een e-mail naar aanvraag@fonds1818.nl. Vermeld altijd je naam, contactgegevens, de naam van je organisatie, van het project en het projectnummer dat je kreeg bij de bevestiging.

Je kunt ook rechtstreeks contact leggen met de adviseur uit jouw gemeente. Doe dat alleen in geval dat je een aanvraag bij ons hebt gedaan én je een projectnummer hebt ontvangen. Met dat nummer kan de betreffende adviseur jouw aanvraag opzoeken in ons administratiesysteem.

Als je niets van ons hoort

Berichten van Fonds 1818 komen niet altijd door de spamfilter. Om dit te voorkomen kun je Fonds 1818 (@fonds1818.nl) markeren als vertrouwde afzender en vertrouwd domein in je e-mailaccount. Controleer altijd je spam, junk mail, reclamefolder of ongewenste mail als je een e-mail van ons verwacht.