Spreekuur

Wil je jouw plan voorleggen aan een adviseur van Fonds 1818? Meld je dan aan voor één van onze spreekuren. Diverse adviseurs houden specifieke spreekuren voor aanvragers uit de gemeenten waarin zij werken. Daarnaast organiseren we elke donderdagmiddag een algemeen spreekuur voor onze hele regio.

Gericht contact met jouw adviseur

Heb je een vraag bij jouw plan? De adviseur voor jouw gemeente kan je vragen het beste beantwoorden en inschatten of je plan kans maakt op een donatie van Fonds 1818. Onze adviseurs houden spreekuren – digitaal of op locatie – waarin ze aanvragers uit hun werkgebied ontmoeten en verder helpen. Meld je – in geval van een online spreekuur – aan voor een gesprek van maximaal twintig minuten. Als het spreekuur op locatie is, dan kun je gewoon binnenwandelen.

Wil je contact leggen met de adviseur uit jouw gemeente?  Ga naar onze regiopagina en klik op jouw gemeente of stadsdeel. Zo kom je op de contactgegevens en bij het spreekuurschema van de betreffende adviseur. Of stuur een e-mail met je vragen en eventueel een projectplan.

In de vakantieperiodes kan de beschikbaarheid afwijken. Wil je toch in gesprek maar is de adviseur voor jouw gemeente niet beschikbaar? Meld je dan aan voor het algemene spreekuur.
 

Welke adviseur is actief in jouw gemeente?
 

Algemeen wekelijks spreekuur 

Heeft de adviseur van jouw gemeente nog geen eigen spreekuur, heb je een algemene vraag over wat Fonds 1818 voor jou kan betekenen of weet je niet bij welke adviseur je terecht kunt? Meld je dan aan voor het wekelijkse online spreekuur. Op donderdagmiddag kun je tussen 12.30 en 14.30 uur een videogesprekje van ongeveer tien minuten voeren met één van onze adviseurs.

Aanmelden voor het online spreekuur kan maximaal drie weken van tevoren via het reserveringssysteem. Klik hieronder op één van de knoppen 'Informatie en aanmelden' om in het reserveringssysteem te komen. In het formulier kun je alvast je vraag stellen, zodat we je gericht antwoord kunnen geven.

Na het aanmelden ontvang je van ons een e-mail met daarin een link. Via deze link leg je contact met de adviseur die in die week het spreekuur leidt. Zorg ervoor dat je op tijd klaarzit en je camera en microfoon werken. Mogelijk moet je even wachten totdat de adviseur het voorgaande gesprek heeft afgerond.

Benieuwd of je bij Fonds 1818 aan het juiste adres bent?

Start de quickscan