Spreekuur

Loop je vast met je aanvraag voor Fonds 1818? Of wil je gewoon eens polsen hoe een adviseur aankijkt tegen jouw maatschappelijke plan? Meld je dan aan voor één van onze wekelijkse spreekuren op donderdagmiddag. Aanmelden voor het online spreekuur kan maximaal drie weken van tevoren via het reserveringssysteem.

Spreekuur in coronatijd: online

Momenteel vinden onze spreekuren online plaats. Je hoeft je huis dus niet uit om een adviseur van Fonds 1818 te ontmoeten. Wel zo makkelijk! Elke donderdagmiddag kun je tussen 12.30 en 14.30 uur in een videogesprek van ongeveer tien minuten al je vragen stellen over jouw projectplan.  

Aanmelden voor het online spreekuur kan maximaal drie weken van tevoren via het reserveringssysteem. Klik hieronder op de knop 'Aanmelden' om in het reserveringssysteem te komen. In het formulier kun je ook een korte toelichting geven op je project en laten weten of je vragen hebt over een specifiek onderwerp.

Na het aanmelden ontvang je van ons een e-mail met daarin een link. Via deze link leg je contact met de adviseur van Fonds 1818. Zorg ervoor dat je op tijd klaar zit en je camera en microfoon werken. Let op: mogelijk moet je even wachten totdat de adviseur het voorgaande gesprek heeft afgerond.

Geen gesprek, toch een vraag

Heb je geen behoefte aan een gesprekje met een adviseur, maar wil je wel wat aan ons vragen? Dan kun je natuurlijk altijd mailen naar info@fonds1818.nl

Vraag over lopende aanvraag

Heb je vragen met betrekking tot een lopende aanvraag? Neem dan contact op met de aan jou toegewezen adviseur van Fonds 1818. In je contractbrief staat de naam en het e-mailadres van de adviseur.

Benieuwd of je bij Fonds 1818 aan het juiste adres bent?

Start de quickscan

Agenda

do 15 april,

 

12:30 - 14:30

,

 

Online

Spreekuur

do 22 april,

 

12:30 - 14:30

,

 

Online

Spreekuur

do 29 april,

 

12:30 - 14:30

,

 

Online

Spreekuur