Spreekuur

Wil je jouw plan voorleggen aan een adviseur van Fonds 1818? Dat kan. Je kunt rechtstreeks contact leggen met de adviseur uit jouw gemeente. Heb je behoefte aan een algemeen gesprekje over wat Fonds 1818 voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor ons wekelijkse online spreekuur.

Direct contact met een adviseur

Alle adviseurs van Fonds 1818 hebben hun eigen gemeenten waarvoor ze de aanvragen behandelen. Loop je vast met jouw aanvraag voor Fonds 1818? Of wil je gewoon eens polsen hoe een adviseur aankijkt tegen jouw maatschappelijke plan? Neem dan contact op met de adviseur die in jouw gemeente actief is. Deze adviseur kan het beste je vragen beantwoorden en inschatten of je plan kans maakt op een donatie. 

E-mail je vraag of vragen en eventueel een projectplan naar de adviseur uit jouw gemeente. Hij of zij zal zo snel mogelijk contact met je opnemen. Dat kan via e-mail, telefonisch of via een Teams-gesprek.

 

Welke adviseur is actief in mijn gemeente?
 

Online spreekuur voor algemene vragen

Heb je een algemene vraag over wat Fonds 1818 voor jou kan betekenen of weet je niet bij welke adviseur je terecht kunt? Meld je dan aan voor het wekelijkse online spreekuur. Op donderdagmiddag kun je tussen 12.30 en 14.30 uur een videogesprekje van ongeveer tien minuten voeren met één van onze adviseurs.

Aanmelden voor het online spreekuur kan maximaal drie weken van tevoren via het reserveringssysteem. Klik hieronder op de knop 'Aanmelden' om in het reserveringssysteem te komen. In het formulier kun je alvast je vraag stellen, zodat we je gericht antwoord kunnen geven.

Na het aanmelden ontvang je van ons een e-mail met daarin een link. Via deze link leg je contact met de adviseur die in die week het spreekuur leidt. Zorg ervoor dat je op tijd klaar zit en je camera en microfoon werken. Let op: mogelijk moet je even wachten totdat de adviseur het voorgaande gesprek heeft afgerond.

Benieuwd of je bij Fonds 1818 aan het juiste adres bent?

Start de quickscan

Agenda

do 9 december,

 

12:30 - 14:30 uur

,

 

Online

Spreekuur

ma 13 december,

 

13:00 - 16:00 uur

,

 

Voor organisaties in de Bollenstreek - Online

Spreekuur

do 16 december,

 

12:30 - 14:30 uur

,

 

Online

Spreekuur