Training Crowdfunding

Werk je met jouw organisatie aan een maatschappelijk project en denk je na over crowdfunding als financieringsvorm? Dan is onze training Crowdfunding vast iets voor jou. Wij vertellen je alles over het opzetten van een succesvolle campagne!

De aanschaf van een duofiets waarmee minder mobiele mensen uit Teylingen op pad kunnen. Een koeienborstel voor een kinderboerderij in Leiden. Een voedselproject in Den Haag dat arme mensen helpt en verspilling tegengaat. Het zijn slechts een paar voorbeelden van initiatieven uit onze regio die elkaar vinden in de manier waarop ze tot stand kwamen: crowdfunding. 

Bij crowdfunding financier je een project met de ingelegde geldbedragen van een grote groep mensen (de ‘crowd’). Het draait niet alleen om geld, maar ook om het activeren van een betrokken achterban die niet zelden meehelpt met de uitvoering van het plan. 

Crowdfundingplatform Voor je Buurt organiseert voor ons de training Crowdfunding. Tijdens deze training leer je hoe crowdfunding werkt en op welke manier je mensen vanaf het begin betrekt bij jouw project. Onze Voor je Buurt-trainers geven veel voorbeelden en delen hun ervaringen.

Voor je Buurt werkt samen met jou aan je eigen crowdfunding-campagne en biedt drie weken na de training een één-op-één-sessie aan waarin je verder kunt sparren.

Voor wie?

De training is bedoeld voor vrijwilligersorganisaties in onze regio die nog geen ervaring hebben met crowdfunding als financieringsvorm van hun maatschappelijke project. Deelnemende organisaties sluiten aan bij de doelstellingen van Fonds 1818. Zelfstandig ondernemers worden niet toegelaten tot de training.

Om zoveel mogelijk organisaties de kans te geven mee te doen aan een training, laten wij per organisatie één deelnemer toe. Aan de training zijn geen kosten verbonden.

Verhinderd? Laat het ons weten!

Er is veel belangstelling voor onze trainingen. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, dan verzoeken wij je met klem om ons tijdig te informeren. Je kunt een vervanger binnen je organisatie aanmelden. Lukt dat niet? Dan kun je je aanmelding annuleren.

Benieuwd of je bij Fonds 1818 aan het juiste adres bent?

Start de quickscan

Agenda

Er zijn geen activiteiten gepland.