Spreekuur

Online spreekuur

Wij werken voornamelijk vanuit huis, en zijn via e-mail bereikbaar. Een spreekuurgesprek via een telefoon- of videogesprek is mogelijk. Wilt u daarvoor eerst uw vragen over fondsenwerving en maatschappelijke plannen mailen naar info@fonds1818.nl. Onze projectadviseurs nemen naar aanleiding van uw vraag contact met u op.

Reguliere spreekuren ná de coronacrisis

Spreekuren in Het Nutshuis zijn tot 1 september afgelast i.v.m. het coronavirus.

Iedere donderdag tussen 12.30 en 14:30 uur zijn de Fonds 1818 - inloopspreekuren. Dé gelegenheid om uw maatschappelijke ideeën - van hersenspinsels tot uitgewerkte plannen - voor te leggen aan een adviseur van Fonds 1818. Elke week zit een andere adviseur voor u klaar, aan wie u fondsgerelateerde vragen kunt stellen. Alle adviseurs kunnen antwoorden over alle aandachtsgebieden, maar heeft u een vraag over een specifiek aandachtsgebied en wilt u daar ter plekke specialistische informatie over? Kijk dan, door te klikken op een naam, welke adviseur daar de meeste kennis van heeft. 

Het spreekuur is bedoeld voor korte (en) algemene vragen. U heeft ongeveer 10 minuten spreektijd per persoon / organisatie. Er worden geen afspraken gemaakt voor het spreekuur en vragen worden behandeld op basis van binnenkomst. Het is niet mogelijk telefonisch deel te nemen aan het spreekuur. 

Bij binnenkomst graag even melden bij de receptie.

Locatie: Het Nutshuis, Riviervismarkt 5, 2513 AM Den Haag.

 

 

 

U bent hier