Logo en media

Heb je ons logo nodig voor in je uitingen? Op deze pagina kun je de meest recente versies snel en gemakkelijk downloaden. Ook vind je hier informatie over het aanvragen van een Fonds 1818-vlag voor op je evenement.

Logo

Heb je een donatie van Fonds 1818 ontvangen? Dan stellen wij het zeer op prijs als je ons logo in je uitingen opneemt. Onderaan deze pagina kun je het logo in een rode en in een zwarte versie downloaden als PNG-bestand of als AI-bestand. Gebruik de zwarte versie alleen voor uitingen in zwart-wit. Heb je een variant of ander bestandsformaat nodig? Neem dan contact op via info@fonds1818.nl.

Vlag

Wil je bij je evenement een vlag laten wapperen met het logo van Fonds 1818? Dat kan. Stuur een mail naar info@fonds1818.nl met daarin de naam van het project, wanneer de vlag nodig is en naar welk adres deze gestuurd kan worden. Afhalen bij Het Nutshuis in Den Haag kan ook. We ontvangen vlaggen graag schoon retour.

Social media

Wij zijn actief op Facebook, Instagram en LinkedIn. Ben je ook actief op social media en deel je berichten over het project waaraan wij hebben bijgedragen? Dan willen we je vragen om Fonds 1818 hierin te noemen en taggen: @fonds1818 #fonds1818.

Website

Mocht je op je website de donateurs van je project noemen, dan willen we je vragen of je ook hier ons logo wilt plaatsen en een link wilt maken naar onze website fonds1818.nl.

Logo Fonds 1818 downloaden

Let op: het logo download in een nieuw tabblad in je webbrowser. In dat tabblad moet je nogmaals op 'Downloaden' klikken zodat het bestand daadwerkelijk is opgeslagen op jouw computer. Het kan zijn dat je het zwarte logo niet direct in je webvenster ziet omdat de achtergrond vaak ook zwart is. Kijk in dat geval bij je gedownloade bestanden om het logo te gebruiken.

Logo Fonds 1818 rood op wit (PNG)                   
Logo Fonds 1818 rood op wit (AI coated)           
Logo Fonds 1818 rood op wit (AI uncoated)
Logo Fonds 1818 zwart op wit (PNG)
Logo Fonds 1818 zwart op wit (AI)

logo fonds 1818 downloaden

Vernieuwde huisstijl

De Fonds 1818-huisstijl is in 2001 ontwikkeld door Studio Bau Winkel. In 2020 is het door creatief bureau Ontwerpwerk gemoderniseerd. 

Vragen over ons logo

Heb je vragen over het logogebruik of andere communicatiemiddelen van Fonds 1818? Neem dan contact op met onze afdeling Communicatie via info@fonds1818.nl of telefoonnummer 070 364 11 41.