PEP-up 1818 in Den Haag-Segbroek

Wil je meer weten over het aanvragen van geld voor je maatschappelijke project of over het opzetten van een stichting of vereniging? Kom op dinsdagavond 12 december (19.00 – 21.30 uur) naar het programma PEP-up 1818 in de kantine van HKV Achilles in het Haagse stadsdeel Segbroek. Adviseurs van PEP Den Haag, Stadsdeelkantoor Segbroek, CultuurSchakel, Fonds 1818 én andere fondsen gaan graag met je in gesprek. Kom langs en ontdek of we je een stapje verder kunnen helpen naar een succesvolle donatie- en/of subsidieaanvraag.  

Veel organisaties in Segbroek vinden hun weg naar het stadsdeelkantoor, maar ze weten niet altijd bij welke andere financiers ze kunnen aankloppen met hun maatschappelijke projecten. Dat overzicht geven PEP Den Haag, Gemeente Den Haag (Stadsdeelkantoor Segbroek) en Fonds 1818 op dinsdag 12 december in het programma PEP-up 1818: netwerkcafé in Segbroek. Ook actieve bewoners met mooie plannen voor het stadsdeel of met de ambitie om een stichting of vereniging op te zetten, zijn welkom in de sfeervolle en gloednieuwe kantine van korfbalvereniging Achilles.

Alle vragen zijn welkom

Welke subsidieregelingen zijn er? Met welke plannen kun je donaties aanvragen bij de verschillende fondsen en hoe pak je dat aan? Wat mag je absoluut niet vergeten en in welke valkuilen trappen veel aanvragers? Je hoort het allemaal op 12 december. Na korte presentaties over subsidieregelingen en een centraal gesprek met de aanwezige fondsen, waarbij we het publiek al van harte uitnodigen om mee te praten en vragen te stellen, nemen we goed de tijd voor de netwerkborrel. Voel je niet geremd om op alle adviseurs af te stappen!

Aanwezige fondsen en organisaties

Op de avond ontvang je tips en kun je al je vragen stellen aan o.a. 

PEP Den Haag  Biedt organisatieondersteuning aan stichtingen en verenigingen.
Stadsdeelkantoor Segbroek Stadsdeelmedewerker Welzijn, Jeugd en Participatie Bas de Bruijn vertelt over de mogelijkheden tot aanvragen van stadsdeelsubsidie.
Fonds 1818 Voor stichtingen, verenigingen en groepjes buurtbewoners die oog hebben voor de ander en het groen om ons heen.
CultuurSchakel  Steunt scholen, culturele instellingen en culturele aanbieders met advies en subsidie.  
Haëlla Stichting  Voor kleinschalige kansrijke projecten; ook initiatiefnemer van Wijdoenmee en Klein Armoede Fonds. 
Haags Groene Kruis Fonds Steunt zorg- en welzijnsprojecten. 
Haags Fonds Ons Thuis  Steunt projecten die ouderen laten meedoen in de samenleving. 
Rabo Impactfonds  Voor projecten binnen de thema’s Financieel Gezond leven, Duurzaam Wonen, Duurzaam Ondernemen, Banking4Food en energietransitieprojecten.

Programma

19.00 uur Inloop
19.15 uur Welkom
19.25 uur Welke subsidieregelingen zijn er?  
19.55 uur Welke fondsen passen bij jouw organisatie of project?
20.15 uur Netwerkborrel
21.30 uur Einde

Locatie

HKV Achilles
Pomonaplein 71
2564 XT Den Haag

Benieuwd of je bij Fonds 1818 aan het juiste adres bent?

Start de quickscan voor:

OrganisatiesBewoners

Agenda

Er zijn geen activiteiten gepland.