Pop-up 1818 in Westland

Fonds 1818 trekt erop uit om onze aanvragers en partners in de regio te ontmoeten, ondersteunen en inspireren. Zes tot acht keer per jaar strijken we neer in één van de negentien gemeenten uit onze regio, waar we bijeenkomsten en workshops organiseren. Ben jij actief voor een vrijwilligersorganisatie of zet je je met buurtgenoten in voor een betere samenleving? Graag tot ziens in jouw gemeente!

Op de valreep van de zomervakantie komt Fonds 1818 naar Westland voor een avond vol inspirerende ontmoetingen en praktische tips over fondsenwerving en de fondsenwereld. Werk jij voor een vrijwilligersorganisatie of ben je als buurtbewoner actief in Westland? Kom dan op dinsdagavond 5 juli naar Pop-up 1818 in De Brug in ‘s-Gravenzande! Van 19.00 tot 21.45 uur vertellen Fonds 1818, Loswal de Bonnen, het VSBfonds Zuid-Holland en het Rabo Impactfonds je alles over het aanvragen van geld voor je project. Fonds 1818 organiseert de avond samen met Vitis Welzijn. 

Met welke plannen kun je precies geld aanvragen en hoe gaat dat aanvragen in zijn werk? Hoe hebben andere initiatiefnemers uit Westland het aangepakt en welke mooie projecten heeft dit opgeleverd? Waarmee kunnen de fondsen je nog meer bijstaan in je aanvraagproces? Je hoort het allemaal op 5 juli.

Volg een workshop

Je kunt op de avond deelnemen aan één van de twee workshops die we tegelijkertijd aanbieden. Wil je weten hoe de fondsenwereld in elkaar steekt en waaraan een goede donatieaanvraag moet voldoen? Volg dan de workshop ‘Fondsenwerving’. Ben je benieuwd hoe je jouw stichting of vereniging het beste kunt besturen? Meld je dan aan voor de workshop ‘Krachtig bestuur’. Deze laatste workshop wordt gegeven door de SESAM Academie.

Ontmoet onze adviseurs

Heb je vragen over jouw plan, het aanvragen van geld of wil je gewoon eens met ons kennismaken? Tijdens de afsluitende borrel staan de adviseurs van Fonds 1818, onder wie Margreet Aantjes, voor je klaar. Alle vragen zijn welkom! De borrel biedt ook volop de mogelijkheid om met de andere gasten en bezoekers in gesprek te gaan. Onder hen in ieder geval adviseurs en medewerkers van Loswal de Bonnen, het VSBfonds Zuid-Holland en het Rabo Impactfonds.

Programma Pop-up 1818 

19.00 uur  Inloop
19.15 uur  Introductie Fonds 1818 en ervaringen en tips van aanvragers en andere fondsen uit de gemeente
19.50 uur  Pauze
20.00 uur  Workshops ‘Fondsenwerving’ en ‘Krachtig bestuur’ (keuze maken)
20.45 uur  Borrel
21.45 uur  Einde

Locatie

De Brug
Koningin Julianaweg 61
2691 GC ‘s-Gravenzande

Komt 5 juli niet uit?

Kun je op 5 juli niet naar De Brug komen, maar wil je wel graag een vraag stellen aan de adviseurs van de verschillende fondsen? Dat kan! Op donderdag 7 juli zitten de adviseurs van Fonds 1818 en Loswal de Bonnen tussen 19.00 en 21.00 uur voor je klaar in wijkcentrum de Hooge Hasta van Vitis Welzijn. Adres: Hastastraat 5, 2672 HC in Naaldwijk.

Aanmelden is niet nodig, je kunt gewoon binnenwandelen en naar het fondsenspreekuur vragen. 

Agenda

Er zijn geen activiteiten gepland.