ma 19 december

Breed Haags armoede-overleg

Hoe kunnen we de mensen helpen die door de sterke kostenstijgingen zwaar in de problemen komen? Die vraag staat centraal in de serie bijeenkomsten die we samen met STEK organiseren voor betrokkenen uit alle hoeken van Den Haag. Sinds het najaar van 2022 hielden we drie centrale bijeenkomsten en vier themasessies. In 2023 blijven we samenkomen om ervaringen, inzichten en plannen te delen.

Praktische informatie

Maandag 19 december: Plenaire bijeenkomst breed Haags armoede-overleg

Tijdens de vier bijeenkomsten in november hopen we veel informatie en plannen te horen en ontwikkelen. In deze grote gezamenlijke bijeenkomst kijken we hierop terug en kijken we vooruit. Welke projecten kunnen in 2023 het verschil gaan maken? Wat hebben we van elkaar nodig en welke ideeën vragen nog om verdere uitwerking?
 

Datum:

ma 19 december

Tijd:

19:30 - 22:00 uur

Locatie:

Het Nutshuis - Riviervismarkt 5 Den Haag

Voor wie:

Vertegenwoordigers van wijkverenigingen, sportclubs, kerken, moskeeën, het onderwijs, de brede zorgketen, MKB, supermarkten, banken en welzijnsorganisaties zijn van harte uitgenodigd om te bedenken hoe zij samen de mensen in Den Haag kunnen helpen. Ook individuen die zich inzetten voor hun omgeving zijn van harte welkom.

0