ma 19 december

Breed Haags armoede-overleg

Het breed Haags armoede-overleg gaat door. Op initiatief van STEK Den Haag en Fonds 1818 gingen we op vier avonden in november in gesprek met betrokkenen uit alle hoeken van Den Haag. Iedere avond had een thema dat raakt aan de overkoepelende vraag: Hoe kunnen we de mensen helpen die door de sterke kostenstijgingen zwaar in de problemen komen? Op maandagavond 19 december komen we allemaal weer samen om ervaringen, inzichten en plannen te delen. Plannen die we nu opzetten kunnen in 2023 voor veel mensen het verschil maken. Meld je aan voor het centraal overleg op 19 december!

Praktische informatie

Maandag 19 december: Plenaire bijeenkomst breed Haags armoede-overleg

Tijdens de vier bijeenkomsten in november hopen we veel informatie en plannen te horen en ontwikkelen. In deze grote gezamenlijke bijeenkomst kijken we hierop terug en kijken we vooruit. Welke projecten kunnen in 2023 het verschil gaan maken? Wat hebben we van elkaar nodig en welke ideeën vragen nog om verdere uitwerking?
 

Datum:

ma 19 december

Tijd:

19:30 - 22:00 uur

Locatie:

Het Nutshuis - Riviervismarkt 5 Den Haag

Voor wie:

Vertegenwoordigers van wijkverenigingen, sportclubs, kerken, moskeeën, het onderwijs, de brede zorgketen, MKB, supermarkten, banken en welzijnsorganisaties zijn van harte uitgenodigd om te bedenken hoe zij samen de mensen in Den Haag kunnen helpen. Ook individuen die zich inzetten voor hun omgeving zijn van harte welkom.

100