Training Social Media

Hoe kunt u uw initiatief onder de aandacht brengen op sociale media? Hoe krijgt u volgers? Dit en meer leert u tijdens de training social media.

We starten met het inzoomen op populaire sociale media zoals Facebook, Instagram en Twitter en gaan dan aan de slag met een contentstrategie.
Wat vertelt u en op welke manier? Hoe werft u donateurs? Hoe genereert u bekendheid?

Vervolgens gaat u in de training zelf aan de slag met het maken van een plan. Gezamenlijk kijken we naar ieders opzet en zo leert u van elkaar.
De sessie is interactief en sluit zo veel mogelijk aan op uw niveau. Tijdens de training ontvangt u directe feedback en tips.

De training is gratis en bedoeld voor stichtingen en verenigingen die maatschappelijke projecten uitvoeren die gericht zijn op de inwoners van onze regio. Zelfstandig ondernemers worden niet toegelaten. Om zoveel mogelijk organisaties de kans te geven mee te doen aan een workshop, laten wij per organisatie één deelnemer toe.

Om deze training te kunnen volgen is basiskennis en een bestaande Facebook-pagina nodig (van de organisatie waarvoor u werkt of van het project).

Volgende training:
Momenteel staat er geen training gepland.

 

Deel met:

U bent hier

 

Wilt u ook ieder kwartaal het gratis Fonds 1818 Magazine ontvangen?
Meld u dan hier aan.