Vacature medewerker zaalhuur Het Nutshuis

Het Nutshuis, de standplaats van Fonds 1818, wordt verhuurd aan maatschappelijke organisatie. Daarnaast zijn er allerlei ruimtes te huur voor uiteenlopende gelegenheden. Van kleine vergadering tot grootse bruiloft en alles ertussenin: Het Nutshuis biedt voor-elk-wat-wils-ruimtes, voorzien van facilitaire en technische ondersteuning en naar wens aangevuld met eerlijke catering. De afdeling zaalverhuur zoekt een medewerker zaalhuur.

De organisatie

Het Nutshuis is het voormalige hoofdkantoor van de Haagse Nutsspaarbank, nu Fonds 1818. Sinds 2004 is het pand in gebruik als bedrijfsverzamelgebouw met 12 organisaties. Naast het Juni café waar je heerlijk kan ontbijten, lunchen en borrelen, beschikt Het Nutshuis ook over een geweldige openbare stadstuin. Bovendien worden de 10 sfeervolle zalen in het pand gebruikt voor externe verhuur zoals vergaderingen en lezingen, maar ook voor een lunch, borrel, trouwerij of ander feest. Het Nutshuis is onderdeel van Fonds 1818, een organisatie die maatschappelijke projecten steunt met geld, advies en inspiratie.

Medewerker zaalhuur bij Het Nutshuis
(32-36 uur)

Als medewerker zaalhuur begeleid je het hele boekingsproces van aanvraag tot aftersales. Dit begint bij het inplannen van boekingen, het maken van offertes en het bespreken van het voorstel met de opdrachtgever. Eenmaal vastgelegd maak je draaiboeken, plan je eventueel personeel in en geef je bestellingen door aan de cateraar. Zo zorg je ervoor dat elke bijeenkomst en/of evenement een succes wordt voor de opdrachtgever. Tot slot is aftersales een belangrijke stap in het proces. Van facturatie tot eventuele evaluatie en het onderhouden van het contact met de bestaande opdrachtgevers.

Je werkt nauw samen met de andere collega’s en stagiair van het kleine facilitaire team binnen de organisatie en werkt ondersteunend mee aan projecten zoals het optimaliseren van de positionering en de interne processen. Daarnaast help je waar nodig mee binnen de facilitaire operatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het maken van nieuwe sleuteltags of de inrichting van zalen. Je bent bereid zo nu en dan flexibel bij te springen tijdens evenementen in de avond of het weekend bij bijvoorbeeld bruiloften of grote evenementen.

Kwaliteiten van een medewerker zaalhuur

 • Enthousiast, gastvrij, servicegericht en professioneel.
 • Gestructureerd en stressbestendig.
 • Hands on en praktisch met commerciële inslag.
 • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Minstens 1 of 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Woonachtig in Den Haag of omgeving.

Het is een pré als je beschikt over een diploma Sociale Hygiëne en BHV. Ook is het een pré als je enige technische kennis hebt over AV-installaties en het aansluiten van een beamer, geluidsset en microfoons.

Het Nutshuis biedt

 • Een unieke, gezellige en professionele werkomgeving met leuke collega’s.
 • Veel verantwoordelijkheden, waarbij geen dag hetzelfde is!
 • Een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Opleiding en ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Een jaarcontract in dienst van Fonds 1818 met uitzicht op verlenging.

Solliciteren

Denk jij geschikt te zijn voor deze functie? Mail dan voor 12 augustus een motivatiebrief en CV naar sollicitatie@fonds1818.nl en vertel ons waarom jij graag voor Het Nutshuis zou willen werken. Mocht je vragen hebben, bel gerust naar 070 345 90 90.

Meer informatie over Het Nutshuis vind je op www.nutshuis.nl. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Het Nutshuis en Fonds 1818

Wil je meer weten over de relatie tussen Het Nutshuis en Fonds 1818? Lees dan onze pagina over de oorsprong van het fonds.