Training Social Media

Sociale media zijn heel geschikt om uw initiatief bij een specifieke groep mensen onder de aandacht te brengen. Het begint allemaal met de juiste strategie. Wat wilt u vertellen en op welke manier? Aan wie vertelt u dat en op welke momenten? Onder andere dit leert u tijdens de training Social Media.

We vertellen over de voordelen van populaire sociale media zoals Facebook, Instagram en Twitter, en welke van deze platformen voor welke doelgroepen geschikt zijn. U gaat een social contentstrategie maken en we laten zien hoe u een campagne inricht.

Na de training weet u hoe u meer bereik en naamsbekendheid geeft aan uw initiatief en hoe u (meer) conversie kunt krijgen. We geven tips en handvatten om zowel sterke organische als betaalde campagnes op te zetten en meer uit uw budget te halen.

Om deze training te kunnen volgen is een bestaand en actueel Facebook-profiel nodig (van de organisatie waarvoor u werkt of van het project). Uw paginarol op dit profiel is minstens ‘redacteur’.

Voor wie?

De training is gratis en bedoeld voor stichtingen en verenigingen die maatschappelijke projecten uitvoeren die gericht zijn op de inwoners van onze regio. Zelfstandig ondernemers worden niet toegelaten. Om zoveel mogelijk organisaties de kans te geven deel te nemen aan een training, laten wij per organisatie één deelnemer toe.

Eerstvolgende trainingen

Binnenkort maken we de nieuwe trainingsdatum bekend.

U bent hier