Online training Crowdfunding Voor je Buurt

Bezig met een initiatief waarmee Den Haag of omgeving nog socialer, veiliger en/of leuker wordt en denk je na over crowdfunding als financieringsvorm? Wil je met crowdfunding niet alleen geld inzamelen, maar tegelijkertijd ook meer mensen betrekken bij het project? Meld je dan aan voor de online training Crowdfunding. Wij vertellen alles over het opzetten van een succesvolle campagne!

Bij crowdfunding financier je een project doordat een grote groep mensen een relatief klein bedrag inlegt. Zo vorm je een groep mensen die zich betrokken voelt bij jouw project en wil meehelpen om er een succes van te maken. Tijdens deze online training leer je hoe crowdfunding werkt en op welke manier je mensen vanaf het begin betrekt bij jouw project. We geven veel voorbeelden en delen al onze ervaringen met campagnes die door het hele land een campagne zijn gestart. Ook werken we samen aan jouw crowdfundingscampagne.

Na de online training heb je dus niet alleen een bak vol tips en trucs, maar ook concrete ideeën en een eerste opzet van jouw eigen campagne. We zorgen voor een interactieve middag waarbij genoeg ruimte is om ideeën uit te wisselen en veel vragen te beantwoorden

Voor wie?

De training is gratis en is bedoeld voor stichtingen en verenigingen die maatschappelijke projecten uitvoeren die gericht zijn op de inwoners van onze regio. Zelfstandig ondernemers worden niet toegelaten tot deze training. Aan de trainingen zijn geen kosten verbonden.

Eerstvolgende trainingen

Vrijdag 27 november 2020
15.30 - 17.00 uur - Online
Aanmelden
Voor aanvang van de training ontvang je een e-mail met daarin een link naar de training. 

U bent hier