Online training Crowdfunding Voor je Buurt

Bezig met een initiatief waarmee je omgeving nog socialer, veiliger en/of leuker wordt en denk je na over crowdfunding als financieringsvorm? Wil je met crowdfunding niet alleen geld inzamelen, maar tegelijkertijd ook meer mensen betrekken bij het project? Meld je dan nu aan voor de online training Crowdfunding. In anderhalf uur vertellen wij alles over het opzetten van een succesvolle campagne!

Bij crowdfunding financier je een project doordat een grote groep mensen een relatief klein bedrag inlegt. Zo vorm je een groep mensen die zich betrokken voelt bij jouw project en wil meehelpen om er een succes van te maken. Tijdens deze online training leer je hoe crowdfunding werkt en op welke manier je mensen vanaf het begin betrekt bij jouw project. We geven veel voorbeelden en delen al onze ervaringen. Ook werken we samen aan jouw crowdfundingscampagne.

Na de online training heb je dus niet alleen een bak vol tips en trucs, maar ook concrete ideeën en een eerste opzet van jouw eigen campagne. We zorgen voor een interactieve middag waarbij genoeg ruimte is om ideeën uit te wisselen en veel vragen te beantwoorden

Voor wie?

De training is bedoeld voor stichtingen en verenigingen en groepjes bewoners die maatschappelijke projecten uitvoeren die gericht zijn op de inwoners van onze regio. Zelfstandig ondernemers worden niet toegelaten tot deze training. Aan de trainingen zijn geen kosten verbonden.

Eerstvolgende training

Vrijdag 27 november 2020
15.30 - 17.00 uur - Online
Deze training zit vol

U bent hier