Training Crowdfunding Voor je Buurt

Bent u bezig met een initiatief waarmee Den Haag of omgeving nog socialer, veiliger en/of leuker wordt en denkt u na over crowdfunding als financieringsvorm? Wilt u met crowdfunding niet alleen geld inzamelen, maar tegelijkertijd ook meer mensen betrekken bij het project? Meld u dan aan voor de training Crowdfunding. Wij vertellen alles over het opzetten van een succesvolle campagne!

Bij crowdfunding financiert u een project doordat een grote groep mensen een relatief klein bedrag inlegt. Zo vormt u een groep mensen die zich betrokken voelt bij uw project en wil meehelpen om er een succes van te maken. Tijdens deze training leert u hoe crowdfunding werkt en op welke manier u mensen vanaf het begin betrekt bij uw project. We geven veel voorbeelden en delen al onze ervaringen met campagnes die door het hele land een campagne zijn gestart. Ook werken we samen aan uw crowdfundingscampagne. U gaat dus niet alleen naar huis met tips en trucs, maar ook met concrete ideeën en een eerste opzet van uw eigen campagne.

Voor wie?

De training is gratis en is bedoeld voor stichtingen en verenigingen die maatschappelijke projecten uitvoeren die gericht zijn op de inwoners van onze regio. Zelfstandig ondernemers worden niet toegelaten tot deze training. 

Eerstvolgende trainingen

Alle trainingen tot de zomer van 2020 komen i.v.m. het coronavirus te vervallen.

U bent hier