Zorg & Welzijn

Een vakantieweek op Vlieland voor 48 kinderen die een maatregel jeugdbescherming of jeugdreclassering hebben bij JeugdbeschermingWest en/of in begeleiding zijn bij Jeugdformaat.
Herdenking 4 mei Tesselseplein Den Haag. Op zaterdag 4 mei 2019 organiseert het Wijkberaad Duindorp een herdenking bij het monument op het Tesselseplein
Het project Schilderswijk Sportief en Gezond is een sport- en educatieprogramma, waarmee (kwetsbare) bewoners en nieuwe doelgroepen moeten worden bereikt. Dit om ze verantwoord te laten bewegen en kennis en inzicht te geven m.b.t .een gezonde leefstijl. Kernlocatie binnen dit programma is buurtcentrum de Burcht in de Schilderswijk.
Rondvaart door Hollands Rivierenlandschap 30 augustus. Als start seizoen 2019/2020 organiseren 3 Katwijkse organisaties gericht op ouderen een rondvaart voor 160 ouderen, de boot is rolstoeltoegankelijk.
Veiligheidsdag 2019 Thema 'Veiligheid in eigen wijk'. Op zaterdag 11 mei wordt in het Statenkwartier op het Frederik Hendrikplein deze dag georganiseerd met aandacht voor allerlei veiligheidsaspecten.
Kaderweekend 2019. Het Kaderweekend in kamphuis Ahoy in Oosterhout is een activiteit van de Centrale Stichting YMCA voor alle vrijwilligers van de aangesloten (Haagse en omgeving) verenigingen.
Ontmoetingsmaaltijd 2019:"Samen eten samen leven". Voor het tweede jaar op een rij organiseert Diaconaal centrum De Bakkerij een Ontmoetingsmaaltijd op 8 mei voor oud- en nieuwkomers in Leiden in de Marekerk waarbij vluchtelingen en bewoners van deze stad elkaar ontmoeten en leren kennen.
Aanpassen en inrichten nieuwe Voedselbank locatie Hillegom. Voedselbank Hillegom gaat verhuizen, nieuwe gebouw moet verbouwd en ingericht worden.
Investeringen t.b.v. de activiteiten voor vrouwen in Wateringse Veld. iWaves Foundation, een kleine buurtorganisatie, wil fietsen en een aantal naaimachines aanschaffen voor respectievelijk fiets- en naailessen voor vrouwen.
Project: Samen voor elkaar; gezonde leefstijl Stichting You Matter wil met dit project in 2019 met diverse activiteiten eenzaamheid en gezondere levensstijl onder vooral Hindoestaanse ouderen in Den Haag aanpakken.

Pagina's

Abonneren op RSS - Zorg & Welzijn

U bent hier

Deel met:

 

Wilt u ook ieder kwartaal het gratis Fonds 1818 Magazine ontvangen?
Meld u dan hier aan.