Het is niet langer mogelijk via dit programma een aanvraag voor een regenton in te dienen.

Scholen met een groen schoolplein en gezamenlijk onderhouden tuinen in de regio van Fonds 1818 kunnen tussen 12 januari en 31 maart 2015 in aanmerking komen voor een regenton. Het fonds zorgt voor kortingen van 100% - 70% en 50%.

Regenton

Het is niet langer mogelijk een aanvraag voor een regenton in te dienen.

Aan de actie deden 31 scholen en 28 gemeenschappelijke tuinen mee. In totaal bestelden zij 73 regentonnen. Deze zijn inmiddels vrijwel allemaal geplaatst. Waar ze staan ziet u op onderstaande kaart.

Het jaar van de Bodem is van start. Een goede waterhuishouding is belangrijk voor de bodemgesteldheid. Regentonnen kunnen helpen bij wateropvang voor de verzorging van planten in uw tuin of op het schoolplein. Dit is een mooie aanleiding voor Fonds 1818 om het programma Regenton te starten speciaal voor basisscholen met een groen schoolplein en beheerders van gemeenschappelijke tuinen die (een groot deel van de dag) openbaar zijn.

De actie liep van 12 januari tot en met 31 maart 2015.

Scholen betalen een eigen bijdrage van maximaal 30 % van de winkelwaarde voor de eerste ton en maximaal 50 % van de winkelwaarde voor een tweede ton.

Voor gemeenschappelijke tuinen is de eerste ton gratis. Voor een tweede ton wordt een eigen bijdrage van maximaal 30 % gerekend.

De voorwaarden voor scholen

De voorwaarden voor gemeenschappelijke tuinen

Deel met:

U bent hier

Regenton op de kaart

 

Wilt u ook ieder kwartaal het gratis Fonds 1818 Magazine ontvangen?
Meld u dan hier aan.