Lisse

Bijdrage bestemd voor de aanschaf van drie nieuwe tenten waarmee weer naar hartelust gekampeerd kan worden. Een deel van de twintig oude tenten is aan vervanging toe.
In de zomerperiode organiseert De Paraplu zo'n twintig uiteenlopende activiteiten op het terrein van onder meer cultuur en sport/bewegen voor senioren in Lisse. Het project loopt van 1 juni tot eind augustus 2019.
Vasate kerstboom op een hofje.
Jongeren Werkvakantie Lisse-Oeganda 2019. 15 jongeren uit de Hervormde Kerk in Lisse gaan van 19 juli t/m 5 augustus op werkvakantie naar Oeganda waar ze actief zijn bij bouwwerkzaamheden en activiteiten met o.a. scholieren in Bukulula.

AED

Met de plaatsing van een AED wordt beoogd levens te redden.
Cultureel Boekenbal Noordwijk 2019 . In Noordwijk wordt een cultureel boekenbal georganiseerd in de week van de alfabetisering van 9 t/m 15 september, voor de vrijwilligers en taalvragers van het Taalhuis is hier een specifiek programma onderdeel, een taalcafé met 'poetry and music'.
Lokaal Fonds Lisse krijgt een garantie bijdrage van € 25.000 opdat in de eerste jaren van het lokale fonds initiatieven gemakkelijker gesteund kunnen worden. De garantie geldt als verdubbeling van de bijdragen die Lokaal Fonds Lisse ontvangt van particulieren, organisaties en bedrijven, niet zijnde de gemeente Lisse in de periode van 1 januari 2019 tot 31 december 2020.
De tien begeleiders van de senioren computerclub hebben twee nieuwe tablets nodig voor de lessen. De huidige apparatuur is verouderd en kan niet meer voorzien worden van updates. Gemiddeld maken veertig ouderen per periode van tien lessen gebruik van de computerclub, die dagelijks open is in ontmoetingscentrum De Greef te Lisse.
Aankoop van een duofiets voor de nieuwe Stichting Fietsmaatjes Hillegom Lisse. Opzet is het aantal vrijwilligers en gasten in 2019 te laten groeien van 30 naar 60. wekelijks of tweewekelijks zullen de gasten tegen een kleine vergoeding een rit van één tot drie uur maken met een vrijwilliger al naar gelang hun wensen.
Op 22 september wil een groepje bewoners die aan de Sportlaan in Lisse wonen een straatfeest geven. Het idee is om gezamenlijk buiten pannenkoeken te bakken. Voor de ingrediënten zorgen de bewoners zelf. Men vraagt een bijdrage voor de facilitaire zaken.

Pagina's

Abonneren op RSS - Lisse

U bent hier

Deel met:

 

Wilt u ook ieder kwartaal het gratis Fonds 1818 Magazine ontvangen?
Meld u dan hier aan.