Over ons

Fonds 1818 zet zich in voor een betere maatschappij. Door het geven van geld, advies en begeleiding en door zelf projecten uit te voeren. Fonds 1818 is er voor iedereen in de regio Delft, Den Haag, Zoetermeer, Leiden, de Bollenstreek, Westland en tussenliggende gemeenten.

Hebt u een goed project en geld nodig voor de uitvoering? 
Fonds 1818 kan u helpen!

Aandachtsgebieden

De projecten waaraan Fonds 1818 donaties geeft, zijn heel divers. In grote lijnen zijn ze onder te verdelen in aandachtsgebieden:

Leningen en Investeringen

Naast het geven van donaties zijn er ook mogelijkheden voor leningen en maatschappelijk relevante investeringen (MRI). Ga hierover met ons in gesprek. Dat kan tijdens het open spreekuur, elke donderdag tussen 12.30 en 14.30 uur in Het Nutshuis. U kunt ons ook mailen of bellen. Kijk hier voor de contactgegevens van Fonds 1818.

Kennis en Netwerk

In samenwerking met diverse partners geeft Fonds 1818 donaties op specifieke terreinen. Het fonds steunt niet alleen met geld, maar ook met kennis en netwerk door het geven van trainingen en het organiseren van bijeenkomsten. In sommige gevallen behoort ook ondersteuning door bijvoorbeeld een externe adviseur tot de mogelijkheden. 
Trainingen zijn onder meer fondsenwerving, projectplan schrijven en crowdfunding.

 

 

U bent hier