Larissa Gabriëlse nieuw bestuurslid Fonds 1818

Met de komst van Larissa Gabriëlse in het bestuur haalt Fonds 1818 opnieuw een sterk maatschappelijk betrokken financieel expert binnen.

Larissa Gabriëlse

Verheugd kunnen we melden dat Larissa Gabriëlse uit Oegstgeest per 1 januari 2023 het bestuur is komen versterken. Larissa heeft een ruime ervaring in de bankenwereld. Daarnaast is zij actief als pensioenfondsbestuurder. Daarmee brengt zij, naast maatschappelijke betrokkenheid, de benodigde kennis over beleggingen en vermogensbeheer in. 

Het bestuur van Fonds 1818 bestaat verder uit Paul Huijts (voorzitter), Yvon van Houdt, Sjoerd Eisma en Hikmat Mahawat Khan. De maximale zittingsperiode van bestuursleden is negen jaar.

Twee bestuursleden nemen afscheid

Na negen jaar deel te hebben uitgemaakt van het bestuur van Fonds 1818 komt er een einde aan de zittingstermijn van Noor van den Bergh en Auke Leenstra. Beide bestuursleden zijn al die jaren zeer betrokken geweest bij de aanvragers van Fonds 1818. Noor bracht vanuit haar werkervaring waardevolle expertise in over de (ouderen) zorg. Auke was ook lid van de Advies Commissie Beleggingen (ACB) van Fonds 1818, zijn diepgaande kennis van beleggingen en vermogensbeheer waren daarbij van belang. Dankbaar neemt Fonds 1818 afscheid van beide bestuursleden.