Hoe gaat Fonds 1818 om met het coronavirus?

Door de maatregelen tegen het coronavirus (COVID-19) zijn onze eigen activiteiten geannuleerd. Fonds 1818 volgt de richtlijnen en aanwijzingen vanuit het RIVM en de overheid. Dit betekent dat medewerkers van Fonds 1818 in ieder geval t/m 1 juni zoveel mogelijk thuiswerken. Wij zijn bereikbaar via e-mail.

Spreekuren, trainingen en bijeenkomsten afgelast
Omdat we liever geen onnodige risico’s nemen, komen onze traingen en spreekuren tijdelijk te vervallen. Deelnemers die zich al hebben aangemeld voor de trainingen ontvangen een persoonlijk bericht over de annuleringen. 

Gesteunde projecten
Door de maatregelen tegen het coronavirus worden t/m 1 juni veel door Fonds 1818 gesteunde activiteiten afgelast. Wij begrijpen het als u uw activiteiten doorschuift naar een later moment of misschien zelfs helemaal niet door kan laten gaan. In deze gevallen zal Fonds 1818 zich vanzelfsprekend soepel opstellen. Mocht uw activiteit of project in zijn geheel worden geannuleerd, dan zullen we in redelijkheid onze financiële verantwoordelijkheid nemen. De afspraken in het contract zijn leidend, maar we gaan hier soepel mee om.

Neem in al deze gevallen per e-mail contact op met de betrokken projectadviseur, zodat een en ander afgestemd kan worden. (Klik door onder de naam op Meer informatie en u vindt het e-mailadres).

Koren Zingen voor Ouderen
Zorginstellingen of koren kunnen ervoor kiezen om optredens te verplaatsen naar een ander moment dit jaar. Stuur in dat geval een e-mail naar Fonds 1818 via kzvo@fonds1818.nl. We vragen u om in dit bericht de naam van het koor en de zorginstelling te vermelden, de originele datum én (wanneer bekend) de nieuwe datum van het optreden. Het verplaatsen van het optreden heeft geen gevolgen voor de donatie door Fonds 1818. Bekijk ook de site kzvo.fonds1818.nl voor actuele informatie.

Lees ook onze veel gestelde vragen voor meer over afgelaste of verplaatste projecten.

Coronaprojecten
We zien dat er veel initiatieven op gang komen voor kwetsbare groepen in onze samenleving. Fonds 1818 steunt coronaprojecten in onze regio financieel en denkt mee over het helpen van kwetsbare groepen. Coronaprojecten worden z.s.m. in behandeling genomen. Dus bent u actief in ons werkgebied (check dat hier) en hebt u onze hulp nodig, meld u dan! Mail ons via aanvraag@fonds1818.nl met in het onderwerp Coronahulp

Bewonersinitiatieven voor coronahulp kunnen een aanvraag indienen op kleinecoronahulp.nl. Via deze website kunnen we plannen van groepjes bewoners snel behandelen zodat u snel aan de slag kunt.

Op onze inspiratie-pagina publiceren we geregeld artikelen over coronaprojecten die al gestart zijn.

 

 

U bent hier