Het Nutshuis

Het Nutshuis is een onafhankelijk podium voor kunst, cultuur en maatschappij. Het programma wordt gemaakt met het oog op de achtergronden van en veelzijdige perspectieven op maatschappelijke kwesties. Bovendien biedt Het Nutshuis ontwikkelingsmogelijkheden voor performancekunstenaars vanuit de beeldende kunst en muziek.

Het bestuur van Het Nutshuis bestaat namens Fonds 1818 uit Lianne Merkx (voorzitter) en Noor van den Bergh. 

Het Nutshuis is eigendom van Fonds 1818. Beide organisaties hebben hun oorsprong in de Maatschappij tot Nut van ‘t Algemeen.In de zalen van Het Nutshuis vinden meerdere keren per week debatten, seminars, talkshows, filmprogramma’s en experimentele geluids- en beeldende kunstperformance plaats. Deze programma’s worden gemaakt met het oog op verdieping en achtergronden bij maatschappelijke kwesties en kunst en cultuur vanuit een maatschappelijk perspectief. Naast deze programma’s is Het Nutshuis op werkdagen tussen 11 en 16 uur gratis te bezoeken voor de doorlopende fotografie exposities, het café en de tuin. En natuurlijk staat een gratis toegankelijk Wifi netwerk de bezoeker ter beschikking.

Het Nutshuis wordt ook verhuurd voor externe evenementen. Het gebouw beschikt over vijf sfeervolle zalen en een prachtige tuin. Alle ruimtes zijn heel geschikt voor seminars en vergaderingen, maar ook voor ontspannen lunchen, dineren en borrelen.

In de kantoren van Het Nutshuis zijn tien cultureel maatschappelijke organisaties gevestigd.
www.nutshuis.nl

De Nutstuin

 

Deel met:

U bent hier

 

Wilt u ook ieder kwartaal het gratis Fonds 1818 Magazine ontvangen?
Meld u dan hier aan.