Veelgestelde vragen - Coronavirus

Stuur een e-mail naar de bij uw project betrokken adviseur met daarin het projectnummer en de mededeling dat uw project niet doorgaat. Vervolgens willen we van u binnen twee maanden het overzicht van de gemaakte kosten en de beschikbare inkomsten ontvangen inclusief de bestedingsverklaring. Fonds 1818 neemt vervolgens zijn financiële verantwoordelijkheid binnen de voorwaarden die in het contract met u zijn opgenomen.

Stuur een e-mail naar de bij uw project betrokken adviseur met daarin de mededeling dat uw project wordt uitgesteld naar een latere datum. Vermeld het projectnummer en als de nieuwe datum bekend is, vermeldt u die ook in de e-mail. Is de datum nog onbekend, dan geeft u ons dat later door. Fonds 1818 gaat akkoord met de verplaatsing van uw project. 

Stuur een e-mail naar de bij uw project betrokken adviseur met daarin de mededeling dat uw project wordt uitgesteld. Vermeld hierin, wanneer bekend, de nieuwe datum en uw financiële vragen. De projectadviseur zal in redelijkheid kijken in hoeverre Fonds 1818 u financieel tegemoet kan komen en dat binnen twee weken laten weten. Vermeld in uw e-mail het projectnummer.

Stel de betrokken projectadviseur op de hoogte dat u uw ingediende aanvraag wilt bijstellen. Mocht u nog niet weten op welke wijze, dan is dat geen probleem. De betrokken adviseur pakt uw aanvraag weer op als u de aanvullende informatie toegestuurd heeft. Vermeld áltijd in uw e-mail het projectnummer.

Allereerst willen we u op het hart drukken vooral op uw eigen veiligheid en de veiligheid van anderen te letten. Hebt u een idee waarbij u onze hulp nodig heeft? Neem dan via e-mail contact op zodat we kunnen overleggen wat de mogelijkheden zijn. Dit soort projecten zullen we versneld behandelen. Mailen kan naar aanvraag@fonds1818.nl o.v.v. Coronahulp.

Het Nutshuis is tot 6 april gesloten. Wanneer u vragen hebt over uw reservering in deze periode, kunt u contact opnemen via reserveren@nutshuis.nl. Voor algemene vragen kunt u mailen naar info@nutshuis.nl. Het Nutshuis is telefonisch niet bereikbaar.

De voordeur van Het Nutshuis is gesloten. Wanneer u een afspraak hebt bij een van de organisaties die in Het Nutshuis gevestigd is, kunt u het beste even bellen met uw contactpersoon om te zien of de afspraak doorgaat. Mocht u Het Nutshuis alsnog bezoeken, neem dan de zijingang aan de Jan Hendrikstraat.

Fonds 1818 ontvangt geen bezoekers. De medewerkers van Fonds 1818 zijn nog wel gewoon bereikbaar via e-mail. Op onze contactpagina vindt u het algemene e-mailadres. 

Juni Café in Het Nutshuis is ook tot 6 april gesloten.

Algemene vragen kunt u stellen via info@fonds1818.nl. Wij zijn telefonisch niet bereikbaar.

Met vragen aan de administratie kunt u mailen naar aanvraag@fonds1818.nl. De administratie is telefonisch niet bereikbaar.

Wanneer u contact wilt met uw adviseur kunt u die persoon het beste mailen. Ga naar onze website voor e-mailadressen van onze medewerkers. Klik op Meer informatie voor het mailadres.

Zorginstellingen kunnen ervoor kiezen om – in verband met het coronavirus - optredens onder het project Koren Zingen voor Ouderen, te verplaatsen naar een ander moment dit jaar. Stuur in dat geval een e-mail naar Fonds 1818 via kzvo@fonds1818.nl. We vragen u om in dit bericht de naam van het koor en de zorginstelling te vermelden, alsmede de originele datum én (wanneer bekend) de nieuwe datum van het optreden. Het verplaatsen van het optreden heeft geen gevolgen voor de donatie door Fonds 1818.

Koren kunnen ervoor kiezen om – in verband met het coronavirus - optredens onder het project Koren Zingen voor Ouderen, te verplaatsen naar een ander moment dit jaar. Stuur in dat geval een e-mail naar Fonds 1818 via kzvo@fonds1818.nl. We vragen u om in dit bericht de naam van het koor en de zorginstelling te vermelden, alsmede de originele datum én (wanneer bekend) de nieuwe datum van het optreden. Het verplaatsen van het optreden heeft geen gevolgen voor de donatie door Fonds 1818.

U bent hier