Eerste Hulp Bij Organiseren is een werkplaats voor stichtingen, verenigingen en vrijwilligers(organisaties). Het is een jaarlijks, meermalig terugkerende kennissessie die plaatsvindt in Den Haag.

Eerste Hulp Bij Organiseren

In 2017 vond de aftrap plaats van het Fonds 1818-programma Versterking Zelforganisaties. Dit was de start van een jaarlijks, meermalig terugkerende kennissessie voor stichtingen, verenigingen en vrijwilligers(organisaties), genoemd Eerste Hulp Bij Organiseren. Deelnemers kunnen hier met hun vragen terecht bij verschillende organisaties, zoals de crowdfunders van Voor Je Buurt, de Sesam Academie, Massa Administratie, PEP Den Haag, Bureau Graswortel en de opbouwwerkers en fundraisers van Xtra. 

In de kennissessie Eerste Hulp Bij Organiseren is ook ruimte om te speeddaten met een adviseur van Fonds 1818. Tijdens zo'n speeddate kunnen deelnemers vragen stellen die betrekking hebben op de bekostiging van de door hun te organiseren maatschappelijke activiteiten.

Kijk in het menu hiernaast voor aankomende kennissessies én sessies die in het verleden geweest zijn.

Meer weten
Heeft u vragen over het Fonds 1818-programma Eerste Hulp Bij Organiseren? Neem dan contact met ons op: EHBO@fonds1818.nl

Shakira van Steenis, 06 24271907
Souad Hamouchi, 06 57744749

Eerste Hulp Bij Organiseren wordt in opdracht van Fonds 1818 uitgevoerd door Bureau Graswortel.

U bent hier