#coronahulp: Fonds 1818 draagt zijn steentje bij

Wie nu aan de slag wil om hulp te geven in de coronacrisis kan niet te lang wachten op een financiele bijdrage. Daarom heeft Fonds 1818 manieren in het leven geroepen om u zo snel mogelijk te helpen. Zowel stichtingen en verenigingen als groepjes bewoners in onze regio kunnen via een snelle procedure een aanvraag indienen voor coronahulp-projecten.

Coronahulp door stichtingen en verenigingen

We steunen coronaprojecten uit ons werkgebied financieel en denken mee over het helpen van kwetsbare groepen. Bent u betrokken bij een stichting of vereniging en hebt u onze hulp nodig, meld u dan! Mail ons via aanvraag@fonds1818.nl. Zet in het onderwerp Coronahulp.

Geef zo goed mogelijk alle informatie over doel, doelgroep, vrijwilligers, activiteiten, planning en een overzicht van de (te verwachten) kosten. Zorg voor volledige en duidelijke informatie zodat we het plan snel kunnen beoordelen.

Let op:

  • Het gaat alleen om projecten gericht op de regio Delft, Den Haag, Duin- en Bollenstreek, Leiden, Westland, Zoetermeer en tussenliggende gemeenten.
  • Het gaat NIET om structurele- of exploitatiekosten.
  • Alleen stichtingen of verenigingen. Voor bewonersinitiatieven is er de Kleine Coronahulp (zie hieronder)

Coronahulp door groepjes bewoners

Bewonersinitiatieven voor coronahulp in de regio van Fonds 1818 kunnen een aanvraag indienen op kleinecoronahulp.nl. Via deze website kunnen we plannen van groepjes bewoners snel behandelen zodat u snel aan de slag kunt. Bekijk in welke regio wij werken om te zien of uw bewonersinitiatief potentieel in aanmerking komt voor een donatie van Fonds 1818._________________________________________________________________________________________________________

Projecten gesteund door Fonds 1818 en andere initiatieven

Concerten vanaf de toren van Theater de Vaillant, mondkapjes voor de thuiszorg, gymen voor kleuters en maaltijden voor ouderen. Fonds 1818 steunt heel diverse projecten voor coronahulp. Een aantal van die voorbeelden laten we zien op onze pagina Inspiratie.   

Andere fondsen en coronahulp

Ook andere fondsen hebben mogelijkheden voor het snel beschikbaar stellen van steun voor coronahulp. 

 

U bent hier