#coronahulp: Fonds 1818 behandelt uw aanvraag snel

Zowel stichtingen en verenigingen als groepjes bewoners in onze regio kunnen via een snelle procedure een aanvraag indienen voor coronahulp-projecten. We steunen zowel projecten voor noodhulp als maatschappelijke initiatieven die samenleven op anderhalve meter afstand mogelijk maken.

Coronahulp door stichtingen en verenigingen

We steunen coronahulpprojecten uit ons werkgebied financieel en denken mee over het helpen van kwetsbare groepen en het functioneren van maatschappelijke organisaties in het ‘nieuwe normaal’. Bent u betrokken bij een stichting of vereniging en hebt u onze hulp nodig? Mail dan een kort projectplan naar aanvraag@fonds1818.nl. Zet in het onderwerp ‘Coronahulp’.

Coronahulp door groepjes bewoners

Bewonersinitiatieven voor coronahulp in de regio van Fonds 1818 kunnen een aanvraag indienen op kleinecoronahulp.nl. Via deze website kunnen we plannen van groepjes bewoners snel behandelen zodat u snel aan de slag kunt._________________________________________________________________________________________________________

Projecten gesteund door Fonds 1818:

Projecten gesteund door Fonds 1818 in het kader van coronahulp zijn onder andere: bewegingslessen voor senioren, ontmoetingskassen bij zorgcentra, maaltijdinitiatieven zoals Thuisgekookt, een smartphone-actie voor ouderen. 
Kijk voor andere projecten op de inspiratie-pagina.

 

U bent hier