Met Verrijk je Buurt wil Fonds 1818 vooral mensen ondersteunen die weinig tot geen ervaring hebben met het opzetten en uitvoeren van initiatieven. We zijn dus op zoek naar groepjes particulieren en kleine stichtingen en verenigingen.
Doe mee en Verrijk je Buurt!

 

Verrijk je Buurt!

Iedereen herkent het wel, je hebt een idee om de buurt een beetje leuker en beter te maken. Maar, door gebrek aan tijd, weinig contact met de buren of geen ervaring om zoiets op poten te zetten, komt het er nooit van. Fonds 1818 komt je helpen! Omdat we in 2018 jarig zijn, trakteren we op extra hulp om van mooie ideeën goede uitvoerbare plannen te maken. Doe mee en Verrijk je Buurt!

Tijdens inspiratiebijeenkomsten en brainstormsessie stimuleren we iedereen om met ideeën te komen. Vervolgens helpen we je om van die dromen sterke plannen te maken die ook echt uitvoerbaar zijn. Dat kan doormiddel van alle hulpmiddelen uit de toolkit of door je te koppelen aan een maatje met ervaring. Ook kan je in gesprek met de adviseurs van het fonds of een workshop volgen. Natuurlijk kunnen we ook geld beschikbaar stellen om je plan uiteindelijk uit te voeren.

Spelregels
Met Verrijk je Buurt wil Fonds 1818 vooral mensen ondersteunen die weinig tot geen ervaring hebben met het opzetten en uitvoeren van initiatieven. We zijn dus op zoek naar groepjes particulieren en kleine stichtingen en verenigingen. Organisaties die al ervaring hebben kunnen via de reguliere weg gewoon hun aanvragen blijven indienen.

Belangrijk is dat de deelnemers aan Verrijk je Buurt geholpen willen worden bij het verder brengen van hun plannen. Natuurlijk gelden normale voorwaarden van Fonds 1818 zoals de betrokkenheid bij de regio, geen winstoogmerk en geen individuele steun. 

Fonds 1818 trakteert met Verrijk je Buurt op begeleiding en ondersteuning. Natuurlijk kan die ondersteuning uiteindelijk ook uitmonden in een donatie. Omdat het programma zich met name richt op kleinere initiatieven in wijken en buurten, is de maximale donatie via Verrijk je Buurt € 3.000,- 

Heb je ideeën en wil je hulp?

Kijk op verrijkjebuurt.fonds1818.nl voor meer informatie en de verrijkjebuurt-Toolbox!

Hier vindt je ook alle data waarop we bij jou in de buurt zijn.

 

 

 

Deel met:

U bent hier

 

Wilt u ook ieder kwartaal het gratis Fonds 1818 Magazine ontvangen?
Meld u dan hier aan.