Uitnodigingen Koren Zingen voor Ouderen weer de deur uit

Koren en zorgintellingen in de regio hebben op vrijdag 1 september weer de jaarlijkse uitnodiging voor deelname aan Koren Zingen voor Ouderen in de mail gekregen. In deze mail vragen we de koren en zorginstellingen of ze ook in 2018 deel willen nemen aan het programma. Aanmedlen kan tot en met 25 september door de bijgevoegde vragenlijst in te vullen en op te sturen.

Vertegenwoordigt u een koor of een instelling maar heeft u de mail niet ontvangen? Controleer dan de spam van uw e-mail. Het komt vaak voor dat mailings hierin terecht komen. Neem anders op dinsdag- of donderdagochten contact op met Irma de Bruijn, Tessa Reeling Brouwer of Agnes Kuiper. Telefoons: 070 –375 49 45, 070 – 375 49 53 of 070 – 375 49 54 of per e-mail: kzvo@fonds1818.nl

Met Koren Zingen voor Ouderen koppelt Fonds 1818 koren en zorginstellingen i de regio aan elkaar. De koren kunnen 4 keer per jaar, tegen enevergoeding optreden in een zorginstelling. de instellingen kunnen 8 keer per jaar een koor boeken om op te treden voor de bewoners. Hoewel het programma Koren Zingen voor Ouderen heet zijn het lang niet meer alleen koren die hieraan meedoen. Ook amateurtoneel, fanfares en dansgroepen kunnen meedoen. Voorwaarde is wel dat een gezelschap uit minimaal acht personen bestaat.

>> Meer informatie

Deel met:

U bent hier

 

Wilt u ook ieder kwartaal het gratis Fonds 1818 Magazine ontvangen?
Meld u dan hier aan.