Training Crowdfunding Voor je Buurt

Bezig met een initiatief waarmee Den Haag of omgeving nog socialer, veiliger en/of leuker wordt en denkt u na over crowdfunding als financieringsvorm? Wilt u met crowdfunding niet alleen geld inzamelen, maar tegelijkertijd ook meer mensen betrekken bij het project? Meld u dan aan voor de training crowdfunding. Wij vertellen alles over het opzetten van een succesvolle campagne!

Bij crowdfunding financiert u een project doordat een grote groep mensen een relatief klein bedrag inlegt. Zo vormt u een groep mensen die zich betrokken voelt bij uw project en wil meehelpen om er een succes van te maken. Tijdens deze training leert u hoe crowdfunding werkt en op welke manier u mensen vanaf het begin betrekt bij uw project. We geven veel voorbeelden en delen al onze ervaringen met campagnes die door het hele land een campagne zijn gestart. Ook werken we samen aan uw crowdfundingcampagne. U gaat dus niet alleen naar huis met tips en tricks, maar ook met concrete ideeën en een eerste opzet van uw eigen campagne!

De training is gratis en is bedoeld voor stichtingen en verenigingen die maatschappelijke projecten uitvoeren die gericht zijn op de inwoners van onze regio. Zelfstandig ondernemers worden niet toegelaten tot de training. 
 

Volgende training:

20 maart 2020
Van 15.00 - 17.00 uur
Locatie: Het Nutshuis, Riviervismarkt 5, Den Haag
Workshop door: Maurice Bongers, Voor je Buurt
Meld u hier aan.

26 juni 2020
Van 15.00 - 17.00 uur
Locatie: Het Nutshuis, Riviervismarkt 5, Den Haag
Workshop door: Wieke Beumer, Voor je Buurt
U kunt zich nog niet aanmelden.

U bent hier