Lenteprijs 2013 - Naar Buiten!

Doet u al mee aan de Lenteprijs van Fonds 1818 en AD Haagsche Courant. Thema dit jaar is: Naar Buiten! Trek de natuur in, knap het groen in de buurt op of haal mensen van achter de geraniums vandaan. Meer figuurlijk naar buiten treden mag ook.

Naar het aanmeldingsformulier

Iedereen kan een plan indienen voor de Lenteprijs. Een stichting of verenigingsvorm is niet nodig. Initiatieven van groepen burgers worden juist gestimuleerd.
Er zijn prijzen van € 1.000,-, € 5.000,- en € 10.000,- bestemd om het plan uit te voeren. In totaal is een bedrag van € 110.000,- beschikbaar.

Vanaf het begin van de Lente is iedere dinsdag in het AD aandacht voor de Lenteprijs.

Alle ideeën zijn welkom. Indienen kan tot en met vrijdag 7 juni 2013. De Lenteprijs is bestemd voor de inwoners van de regio Den Haag, Delft en Zoetermeer. Inwoners van Leiden en de Duin- en Bollenstreek kunnen in het najaar weer meedoen met de Herfstpremie van Fonds 1818 en het Leidsch Dagblad.

De uitreiking is op vrijdag 21 juni in Het Nutshuis in Den Haag.

De Lenteprijs is een initiatief van Fonds 1818 en AD Haagsche Courant. Met de actie worden vooral particulieren in de regio gestimuleerd om maatschappelijke ideeën te ontwikkelen en die ook daadwerkelijk uit te voeren.

Deel met:

U bent hier

 

Wilt u ook ieder kwartaal het gratis Fonds 1818 Magazine ontvangen?
Meld u dan hier aan.