Directeur Fonds 1818 legt om medische redenen functie neer

 
Medio december legt de directeur van Fonds 1818, Boudewijn de Blij, zijn functie neer. De Blij kampt met een zodanige aandoening dat hij verwacht zijn functie in de komende periode niet te kunnen combineren met het werken aan zijn herstel. Al vanaf dit moment zal hij slechts beperkt beschikbaar zijn.


De Blij: “Ik ben - zeer ongaarne - tot de conclusie gekomen dat ik deze behandeling niet kan combineren met mijn verantwoordelijkheid als directeur van Fonds 1818 en Het Nutshuis. Daarnaast vind ik dat Fonds 1818 in zijn jubileumjaar een voluit functionerende directeur nodig heeft. Dat kan ik in de huidige omstandigheden niet waarmaken, en dat verdriet mij zeer.”

Het bestuur van Fonds 1818 is op zoek naar een definitieve vervanger. De Blij had al eerder aangegeven aan het einde van het jubileumjaar 2018 met pensioen te gaan. De procedure voor zijn vervanging wordt nu versneld. Ebbinge heeft opdracht gekregen om een procedure te starten voor het vinden van een nieuwe directeur. De advertentie staat volgend weekend in de landelijke bladen. 

In de tussentijd neemt voorzitter Jan Schinkelshoek vanuit het bestuur twee dagen per week de directietaken waar. 

Met vragen kunt u contact opnemen met de afdeling Voorlichting en Communicatie van Fonds 1818,
e-mail: info@fonds1818.nl.

 

U bent hier

Deel met:

 

Wilt u ook ieder kwartaal het gratis Fonds 1818 Magazine ontvangen?
Meld u dan hier aan.