Debby Roukens gaat langs bij projecten ondersteund door Fonds 1818

Debby Roukens gaat langs bij projecten ondersteund door Fonds 1818

Krijg een beeld bij het soort projecten die Fonds 1818 ondersteunt. In deze vijf afleveringen gaat Debby Roukens, verslaggever bij Omroep West, langs bij een paar van de grootste projecten die we ondersteunden. 

 

Aflevering 1: Lift je Leven

Lift je Leven-groepen helpen mensen uit de financiele problemen komen, een groep mensen die elkaar helpt om het huishoudboekje weer op orde te krijgen.

 

Aflevering 2: De Muren Hebben Oren

De Muren Hebben Oren, een project dat ontwikkeld is voor Haagse en Rotterdamse leerlingen uit groep 7 en 8, waarbij ze kennis maken met de verschillende culture verhalen die in de stad spelen en die de stad gemaakt hebben tot wat het vandaag de dag is.

 

Aflevering 3: Maatjesprojecten

Maatjesproject is een project voor kinderen in Zoetermeer die extra aandacht nodig hebben, vanwege bijvoorbeeld een moeilijke situatie thuis.

 

Aflevering 4: Groene Schoolpleinen

Op Groene Schoolpleinen leren kinderen niet alleen spelen tussen het groen, maar leren ze ook zelf groen te verbouwen, zoals sperziebonen en kruiden.

 

Aflevering 5: Lijm & Cultuur

Lijm & Cultuur is een broedplaats voor cultureel ondernemerschap. In de oude lijm- en gelatinefabriek in Delft worden nu festivals, congressen, workshops en feestjes georganiseerd.

Deel met:

U bent hier

 

Wilt u ook ieder kwartaal het gratis Fonds 1818 Magazine ontvangen?
Meld u dan hier aan.