Crowdfunding Voor je Buurt

Bezig met een initiatief waarmee Den Haag of omgeving nog socialer, veiliger en/of leuker wordt en denk je na over crowdfunding als financieringsvorm? Wil je met crowdfunding niet alleen geld inzamelen maar tegelijkertijd ook meer mensen betrekken bij het project? Meld je dan aan voor de workshop crowdfunding. Wij vertellen alles over het opzetten van een succesvolle campagne!

Bij crowdfunding financier je een project doordat een grote groep mensen een relatief klein bedrag inlegt. Zo vorm je een groep mensen die zich betrokken voelt bij je project en wil meehelpen om er een succes van te maken. Tijdens deze workshop leer je hoe crowdfunding werkt en op welke manier je mensen vanaf het begin betrekt bij je project. We geven veel voorbeelden en delen al onze ervaringen met campagnes die door het hele land een campagne zijn gestart. Ook werken we samen aan jouw crowdfundingcampagne. Je gaat dus niet alleen naar huis met tips en tricks, maar ook met concrete ideeën en een eerste opzet van je eigen campagne!

De workshop is gratis. Om zoveel mogelijk organisaties de kans te geven mee te doen aan een workshop, laten wij per organisatie één deelnemer toe.

Volgende workshop:
Vrijdag 13 september 2019
Van 15.00 tot 17.00 uur
Locatie: Het Nutshuis, Riviervismarkt 5, Den Haag
Workshop door: Voor Je Buurt

Aanmelden>>

 

Deel met:

U bent hier

 

Wilt u ook ieder kwartaal het gratis Fonds 1818 Magazine ontvangen?
Meld u dan hier aan.