Training Krachtig bestuur

Ben je een nieuw bestuurslid bij een stichting of vereniging en heb je behoefte aan wat handvatten? Of ben je juist al gesetteld in een bestuur, maar kun je een opfrisser gebruiken? In beide gevallen zit je goed bij onze training Krachtig bestuur! 

Het is niet eenvoudig om een vereniging of stichting te besturen. Hoe zorg je voor een passend inhoudelijk beleid en voor een goede structuur? Hoe houd je je leden en vrijwilligers geïnformeerd en tevreden en hoe voorkom je bestuurlijke problemen? In de training Krachtig bestuur leren we je hier alles over.

Na afloop van de training Krachtig bestuur weet je ... 

…hoe je jouw organisatie het beste kunt besturen en aansturen. Je kunt concrete doelen stellen, weet om te gaan met teamvorming, financiën, efficiënte taakverdeling en het leden- en vrijwilligersbeleid. Ook leren we je effectief communiceren. In de training wisselen we leerpunten met elkaar uit, waardoor je jouw eventuele bestuurlijke problemen beter kunt aanpakken.

Voor wie?

Bestuursleden van verenigingen en stichtingen van vrijwilligersorganisaties in onze regio. Deelnemende organisaties sluiten aan bij de doelstellingen van Fonds 1818. Zelfstandig ondernemers worden niet toegelaten tot de training.

Om zoveel mogelijk organisaties de kans te geven mee te doen aan een training, laten wij per organisatie één deelnemer toe. Aan de training zijn geen kosten verbonden.

Door wie? 

Deze training wordt gegeven door de adviseurs van de SESAM Academie, een samenwerkingspartner van Fonds 1818.

Verhinderd? Laat het ons weten!

Er is veel belangstelling voor onze trainingen. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, dan verzoeken wij je met klem om ons tijdig te informeren. Je kunt een vervanger binnen je organisatie aanmelden. Lukt dat niet? Dan kun je je aanmelding annuleren.

Benieuwd of je bij Fonds 1818 aan het juiste adres bent?

Start de quickscan

Agenda

Er zijn geen activiteiten gepland.