Pop-up 1818 in Zoetermeer

Fonds 1818 trekt erop uit om onze aanvragers en partners in de regio te ontmoeten, ondersteunen en inspireren. Zes tot acht keer per jaar strijken we neer in één van de negentien gemeenten uit onze regio, waar we bijeenkomsten en workshops organiseren. Ben jij actief voor een vrijwilligersorganisatie of zet je je met buurtgenoten in voor een betere samenleving? Graag tot ziens in jouw gemeente!

Werk jij voor een vrijwilligersorganisatie of ben je als buurtbewoner actief in Zoetermeer? Kom dan op dinsdagavond 22 maart naar Pop-up 1818 in Castellum Palensteyn! Van 19.00 tot 21.45 uur vertelt Fonds 1818 je van alles over het aanvragen van geld voor je project. Fonds 1818 organiseert de avond samen met welzijnsorganisatie Piëzo.

Met welke plannen kun je precies geld aanvragen bij Fonds 1818 en hoe gaat dat aanvragen in zijn werk? Hoe hebben andere Zoetermeerders het aangepakt en welke mooie projecten heeft dit opgeleverd? Je hoort het allemaal op 22 maart.

Volg een workshop

Je kunt op de avond deelnemen aan één van de twee workshops die we tegelijkertijd aanbieden. Wil je weten hoe de fondsenwereld in elkaar steekt en waaraan een goede donatieaanvraag moet voldoen? Volg dan de workshop ‘Fondsenwerving’. Ben je benieuwd hoe je jouw stichting of vereniging het beste kunt besturen? Meld je dan aan voor de workshop ‘Krachtig bestuur’.

Gesprekje met een adviseur

Heb je al een duidelijk idee en wil je dat eens voorleggen aan Fonds 1818? Of heb je een andere vraag? Tijdens de afsluitende borrel staan onze adviseur Avi Rewat en directeur Sanne ten Bokkel Huinink voor je klaar. Alle vragen zijn welkom! De borrel biedt ook alle mogelijkheden om met de andere gasten en bezoekers in gesprek te gaan. Naast Piëzo zijn onder anderen de drijvende krachten achter Zoetermeer voor elkaar, Wijk aan zet en de SESAM academie aanwezig.

Programma Pop-up 1818 in Zoetermeer

19.00 uur Inloop
19.15 uur Introductie Fonds 1818 en Piëzo. Voorbeelden van andere aanvragers en financiers uit de gemeente.
19.50 uur Pauze
20.00 uur Workshops ‘Fondsenwerving’ en ‘Krachtig bestuur’ (keuze maken)
20.45 uur Borrel
21.45 uur Einde

Locatie 

Piëzo – Castellum Palensteyn
Rakkersveld 253
2722 BN Zoetermeer

Agenda

Er zijn geen activiteiten gepland.