Pop-up 1818 in Leiden

Fonds 1818 trekt erop uit om onze aanvragers en partners in de regio te ontmoeten, ondersteunen en inspireren. Zes tot acht keer per jaar strijken we neer in één van de negentien gemeenten uit onze regio, waar we bijeenkomsten en workshops organiseren. Ben jij actief voor een vrijwilligersorganisatie of zet je je met buurtgenoten in voor een betere samenleving? Graag tot ziens in jouw gemeente!

Werk jij voor een vrijwilligersorganisatie of ben je als buurtbewoner actief in Leiden, Leiderdorp of Oegstgeest? Kom dan op dinsdagavond 24 mei naar Pop-up 1818 in Huis van de Buurt De Kooi! Van 19.00 tot 21.45 uur vertelt Fonds 1818 je alles over het aanvragen van geld voor je project. Fonds 1818 organiseert de avond samen met Incluzio Leiden en Incluzio Leiderdorp. 

Met welke plannen kun je precies geld aanvragen bij Fonds 1818 en hoe gaat dat aanvragen in zijn werk? Hoe hebben andere initiatiefnemers uit Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest het aangepakt en welke mooie projecten heeft dit opgeleverd? Waarmee kan Fonds 1818 je nog meer bijstaan in je aanvraagproces? Je hoort het allemaal op 24 mei.

Volg een workshop

Je kunt op de avond deelnemen aan één van de twee workshops die we tegelijkertijd geven. Wil je weten hoe je jouw plan het beste op papier kunt krijgen en welke informatie je niet mag vergeten? Volg dan de workshop ‘Hoe schrijf je een projectplan?’. Wil je meer weten over het financiële onderdeel van je aanvraag? Meld je dan aan voor de workshop ‘Hoe maak je een begroting met een dekkingsplan?’.

Ontmoet onze adviseurs

Heb je vragen over jouw plan, het aanvragen van geld of wil je gewoon eens met ons kennismaken? Tijdens de afsluitende borrel staan de adviseurs van Fonds 1818, onder wie Murat Aslancik, voor je klaar. Alle vragen zijn welkom! De borrel biedt ook volop de mogelijkheid om met de andere gasten en bezoekers in gesprek te gaan. 

Programma Pop-up 1818 

19.00 uur Inloop
19.15 uur Introductie Fonds 1818 en ervaringen en tips van aanvragers uit de gemeente.
19.50 uur Pauze
20.00 uur Workshops ‘Hoe schrijf je een projectplan?’ en ‘Hoe maak je een begroting met een dekkingsplan?’ (keuze maken)
20.45 uur Borrel
21.45 uur Einde

Locatie

Incluzio Leiden – Huis van de Buurt De Kooi
Driftstraat 49
2315 CD Leiden

 

Agenda

Er zijn geen activiteiten gepland.