PEP-up 1818: netwerkcafé in Loosduinen

Op donderdagavond 23 februari (19.00 – 21.30 uur) komen verschillende fondsen naar Loosduinen om initiatiefnemers van sociale projecten te ontmoeten én een stapje verder te helpen naar een succesvolle donatie- of subsidieaanvraag. Wil je meer weten over het aanvragen van geld voor je vrijwilligersorganisatie of bewonersinitiatief? Kom naar Wijkcentrum De Henneberg! De avond wordt georganiseerd door PEP Den Haag, Gemeente Den Haag en Fonds 1818. 

Meld je direct aan

 

Veel organisaties in Loosduinen vinden hun weg naar het stadsdeelkantoor, maar ze weten niet altijd bij welke andere financiers ze kunnen aankloppen met hun sociale projecten. Dat overzicht geven PEP Den Haag, Gemeente Den Haag (Stadsdeelkantoor Loosduinen) en Fonds 1818 op 23 februari in het programma PEP-up 1818: netwerkcafé in Loosduinen. Ook actieve bewoners met mooie plannen voor Loosduinen zijn welkom in De Henneberg, het wijkcentrum van welzijnsorganisatie Wijkz, om in gesprek te gaan met de aanwezige adviseurs.

Alle vragen zijn welkom

Met welke plannen kun je donaties aanvragen bij de verschillende fondsen en hoe pak je dat aan? Welke subsidieregelingen zijn er? Wat mag je absoluut niet vergeten en in welke valkuilen trappen veel aanvragers? Je hoort het allemaal in Wijkcentrum De Henneberg. Na korte presentaties over subsidieregelingen en een centraal gesprek met de aanwezige fondsen, waarbij we het publiek al van harte uitnodigen om mee te praten en vragen te stellen, nemen we goed de tijd voor de netwerkborrel. Voel je niet geremd om op alle adviseurs af te stappen!

Aanwezige fondsen en organisaties

Op de avond ontvang je tips en kun je al je vragen stellen aan o.a.

PEP Den Haag

Vraagbaak en steunpunt voor Haagse vrijwilligersorganisaties.

Stadsdeelkantoor Loosduinen

Aanwezig is WJP’er Felicia Groenendijk.

Welzijnsorganisatie Wijkz

Begeleidt in het aanvragen van (kleine) subsidies en bewonersinitiatieven.

Fonds 1818

Voor stichtingen, verenigingen en groepjes buurtbewoners die oog hebben voor de ander en het groen om ons heen.

Rabo Impactfonds

Voor projecten binnen de thema’s Financieel Gezond leven, Duurzaam Wonen, Duurzaam Ondernemen, Banking4Food en energietransitieprojecten.

Haëlla Stichting

Voor kleinschalige kansrijke projecten; ook initiatiefnemer van Wijdoenmee en Klein Armoede Fonds.

Haags Groene Kruis Fonds

Steunt zorg- en welzijnsprojecten.

Haags Fonds Ons Thuis

Steunt projecten die ouderen laten meedoen in de samenleving.

 

Programma

18.30 uur

Inloop

19.00 uur

Welke subsidieregelingen zijn er?

19.30 uur

Pauze

19.45 uur

Welk fonds past bij jouw organisatie of initiatief?

20.15 uur

Netwerkborrel

21.30 uur 

Einde

Locatie

Wijkcentrum De Henneberg
Tramstraat 15
2551 TT Den Haag

Komt 23 februari niet uit?

Kun je op 23 februari niet naar PEP-up 1818 komen, maar wil je wel graag een vraag stellen aan de adviseurs van PEP Den Haag, Stadsdeelkantoor Loosduinen en/of Fonds 1818? Dat kan! Op donderdagmiddag 9 maart zitten Marja Salman en Wai-Kin Chung (PEP Den Haag), Felicia Groenendijk (Stadsdeelkantoor Loosduinen) en Irene Davids (Fonds 1818) tussen 15.00 en 17.00 uur voor je klaar in Wijkcentrum De Henneberg. Aanmelden is niet nodig, je kunt gewoon binnenlopen en naar het spreekuur vragen.

Agenda

Er zijn geen activiteiten gepland.