Online training Crowdfunding

Werk je met jouw organisatie aan een maatschappelijk project en denk je na over crowdfunding als financieringsvorm? Dan is onze training Crowdfunding vast iets voor jou. Wij vertellen je alles over het opzetten van een succesvolle campagne!

De aanschaf van een duofiets waarmee minder mobiele mensen uit Teylingen op pad kunnen. Een koeienborstel voor een kinderboerderij in Leiden. Een voedselproject in Den Haag dat arme mensen helpt en verspilling tegengaat. Het zijn slechts een paar voorbeelden van initiatieven uit onze regio die elkaar vinden in de manier waarop ze tot stand kwamen: crowdfunding. 

Bij crowdfunding financier je een project met de ingelegde geldbedragen van een grote groep mensen (de ‘crowd’). Het draait niet alleen om geld, maar ook om het activeren van een betrokken achterban die niet zelden meehelpt met de uitvoering van het plan. 

Crowdfundingplatform Voor je Buurt organiseert voor ons de training Crowdfunding. Tijdens deze training leer je hoe crowdfunding werkt en op welke manier je mensen vanaf het begin betrekt bij jouw project. Onze Voor je Buurt-trainers geven veel voorbeelden en delen hun ervaringen.

Ook werken ze samen met jou aan je eigen crowdfunding-campagne en bieden ze drie weken na de training aan om in een één-op-één-sessie  hierover verder te sparren. Aanmelden voor dit spreekuur op 23 april  tussen 15.00 en 17.00 uur kan via info@voorjebuurt.nl ovv 'Spreekuur Crowdfunding Fonds 1818'.

Voor wie?

De training is bedoeld voor vrijwilligersorganisaties in onze regio die nog geen ervaring hebben met crowdfunding als financieringsvorm van hun maatschappelijke project. Deelnemende organisaties sluiten aan bij de doelstellingen van Fonds 1818. Zelfstandig ondernemers worden niet toegelaten tot de training.

Om zoveel mogelijk organisaties de kans te geven mee te doen aan een training, laten wij per organisatie één deelnemer toe. Aan de training zijn geen kosten verbonden.

Benieuwd of je bij Fonds 1818 aan het juiste adres bent?

Start de quickscan

Agenda

Er zijn geen activiteiten gepland.