De Omdenktank

Bezoek onze online inspiratietalks tijdens lunchtijd!

Projecten die al een tijd in de steigers staan, maar steeds weer worden uitgesteld – of inmiddels zijn afgeblazen. Nieuwe ideeën die niet van de grond komen omdat de uitvoering ervan te onzeker is. Heb je er ook mee te maken? Hoe houd je de moed erin? Wat is nog wél mogelijk? Geeft deze tijd ook nieuwe inzichten waardoor je andere wegen kunt bewandelen? Je hoort het in de Omdenktank: korte online peptalks van uiteenlopende sprekers.

Elke maand vertelt een gast hoe hij of zij door om te denken een positieve draai aan een vastgelopen project wist te geven óf tot een heel nieuw idee is gekomen. De gedeelde ervaringen geven je hopelijk het inzicht en de energie om moedig voorwaarts te gaan. Misschien heb je zelf tips over het thema van die middag? Deel ze in de sessie met de andere online bezoekers!

We organiseren de Omdenktank tijdens lunchtijd. Dus: pak je boterham, kop thee of andere lekkere lunch erbij en log in!

Dinsdag 11 mei 12.00 – 12.30 uur
#3: Met groene blik vooruit

Met de initiatiefnemers van Buurttuin Zoete Aarde, Groentepark Bontekoe en het Julianapark

Precies een jaar geleden, aan het begin van de coronacrisis, maakten we een video over drie groenprojecten die Fonds 1818 steunt: Buurttuin Zoete Aarde in Zoetermeer, Groentepark Bontekoe in Leiden en het Julianapark in Hillegom. Hoe gaat het nu met de drie projecten? De initiatiefnemers blikken terug én kijken vooruit. Hoeveel werk hebben zij kunnen verzetten, hebben ze veel moeten aanpassen, zitten daar ook positieve kanten aan? Welke tips en handvaten kunnen zij geven aan de drijvende krachten achter andere tuinen en parken? Je hoort het in de derde aflevering van de Omdenktank!  

Agenda

di 11 mei,

 

12:00 - 12:30

,

 

Online | #3 Met groene blik vooruit

De Omdenktank

di 8 juni,

 

12:00 - 12:30

,

 

Online | #4 Grip op geld

De Omdenktank