Koren zingen voor Ouderen

In onze regio treden jaarlijks zo'n 450 koren en muziekverenigingen op in ruim 200 verpleeg- en verzorgingshuizen voor ouderen en mensen met een beperking. Fonds 1818 brengt beide partijen samen en geeft de koren een vergoeding voor hun optreden.

 

Ga naar kzvo.fonds1818.nl

 

Zangkoren zijn er in alle soorten en maten. Van shantygroepen die schuimende zeemansliederen ten gehore brengen tot vrouwenkoren met a capellaversies van de laatste pophits. Hoewel de genres sterk uiteenlopen, hoor je deze twee termen overal klinken: plezier en energie! Dat geldt niet alleen voor de uitvoerende partijen, maar zeker ook voor de luisteraars. Koren zingen voor Ouderen laat honderden mensen in onze hele regio genieten – van de muziek, maar zeker ook van het gezellige samenzijn.   

De perfecte match

Op de website van Koren zingen voor Ouderen kunnen koren en zorginstellingen uit onze regio contact met elkaar opnemen en op zoek gaan naar de perfecte match voor een uitvoering. Wil je als koor of zorginstelling graag deelnemen aan Koren zingen voor Ouderen? Op de site vind je alle informatie over de procedure en de criteria van dit speciale donatieprogramma. Ook vind je hier actueel nieuws over de situatie in coronatijd.

Ik krijg soms tranen in mijn ogen als ik de bewoners van verzorgingshuizen zie genieten van ons koor.
Eén van de deelnemers aan Koren zingen voor Ouderen

Dit is het werkgebied van Fonds 1818

Bekijk de regiokaart