Aanmelden Glazen Pluim 2019

De Glazen Pluim van Fonds 1818 en AD Haagsche Courant staat dit jaar in het teken van De Buurt in Beweging. Heeft u ideeën die hierbij passen? Maak dan een plan en dien dat in voor de Glazen Pluim 2019. U maakt kans op een geldprijs om uw plan werkelijkheid te laten worden. Er zijn prijzen van € 500,  € 1.000, € 2.500 en € 5.000. 

Inzenden kan tot en met vrijdag 7 juni 2019 via onderstaand formulier. De Glazen Pluim-prijzen worden op maandag 24 juni 2019 uitgereikt in Theater De Speld in Naaldwijk.

De jury let op originaliteit, uitvoerbaarheid en maatschappelijke relevantie.

De Glazen Pluim is bestemd voor de inwoners van de gemeente Westland en projecten die op de inwoners van deze gemeente gericht zijn.

Door dit formulier in te vullen, geeft u Fonds 1818 toestemming om uw gegevens te verwerken. Kijk voor meer informatie in de Privacyverklaring.

 
Wanneer u een aanvraag indient namens een groepje bewoners vult u hier in 'geen'. Anders vult u de naam van uw organisatie in.
Het is niet mogelijk een plan in een apart document bij te voegen. Geef daarom hier een uitgebreide omschrijving van uw plan. Het tekstvak groeit mee met de hoeveelheid tekst die u wilt toevoegen.
Wat wilt u met uw plannen bereiken?
Maakt u gebruik van ondersteuning door bijvoorbeeld een buurtvereniging, welzijnsorganisatie of sportclub?
Specificeer welke kosten u gaat maken en waarvoor.
Krijgt u ook inkomsten bijvoorbeeld door het vragen van een bijdrage van de deelnemers of het verkopen van toegangskaartjes.
U kunt één of meerdere bedragen aangeven die passen bij de omvang van uw project. Wanneer de hoogte van het bedrag niet uitmaakt kunt u de optie 'Alle bedragen' aanvinken.
Mogelijk is een Glazen Pluim-prijs onvoldoende om uw plannen werkelijkheid te laten worden. Gaat u ook op andere manieren fondsenwerven bijvoorbeeld door het aanvragen van een subsidie bij de gemeente, het vinden van sponsoren of het houden van een inzamelingsactie.
Fonds 1818 vindt samenwerking belangrijk. We verplichten het niet maar willen wel graag dat u nadenkt over de mogelijkheid van samenwerking met andere groepen of organisaties.
Wanneer u genomineerd bent voor een Glazen Pluim en wanneer u een prijs wint, ontvangt u op dit adres een uitnodiging voor de prijsuitreiking en eventueel een contract.
Geef een nummer waarop u overdag bereikbaar bent.
Op dit adres ontvangt u een bevestiging van uw aanmelding. Het kan voorkomen dat dit bericht in uw ongewenste mail (spam) terechtkomt.
Voorwaarden van de Glazen Pluim: Het plan past bij het thema van de Glazen Pluim. Het plan is bestemd voor de inwoners van de gemeente Westland. Het plan is niet bedoeld om winst te maken. De Glazen Pluim wordt niet besteed aan personeelskosten van de aanvragers of personen die in dienst zijn van de aanvragende organisatie. Vóór het voorjaar van 2020 begint u met de uitvoering van het plan.
Deel met:

U bent hier

 

Wilt u ook ieder kwartaal het gratis Fonds 1818 Magazine ontvangen?
Meld u dan hier aan.