Intensieve workshop fondsenwerving

Dit is het aanmeldingsformulier voor de workshop Fondsenwerving.

Na aanmelding krijgt u binnen twee weken een bevestiging van uw deelname. Fonds 1818 houdt zich het recht voor deelname te weigeren wanneer uw organisatie niet binnen de doelstellingen van het fonds past.

Per organisatie kan één persoon aan de workshop deelnemen.

 

De regio van Fonds 1818 bestaat uit de gemeenten Delft, Den Haag, Hillegom, Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Leidschendam-Voorburg, Lisse, Midden-Delfland, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Teylingen, Voorschoten, Wassenaar, Zoetermeer, Zoeterwoude. Alleen organisaties die hun activiteiten richten op de inwoners van deze gemeenten komen in aanmerking voor deelname aan de workshop.
Met de indiening van dit aanmeldformulier geef ik Fonds 1818 toestemming mijn persoonsgegevens te verwerken. Fonds 1818 verwerkt uw gegevens uitsluitend ten behoeve van de cursus en doet dit in een beveiligd bestand. Binnen uiterlijk twee maanden na afloop van de cursus worden deze gegevens gewist, tenzij u zich heeft aangemeld voor onze nieuwsbrief of ons magazine. Zie de Privacyverklaring van Fonds 1818 op www.fonds1818.nl/privacyverklaring.

U bent hier

Deel met: