Fondsenwerving

  • Donderdag 1 februari 2018 = VOL. Een nieuwe cursusdatum volgt z.s.m.
  • van 13.00 uur tot 17.00 uur
  • Locatie: Fonds 1818, Riviervismarkt 4, Den Haag

Wat leer ik?

Om u te helpen een zo goed mogelijke aanvraag in te dienen, geeft Fonds 1818 regelmatig de cursus Effectief financieren van projecten. Hierin leert u de fondsenwereld in het algemeen en Fonds 1818 in het bijzonder kennen. Aan het einde van de dag weet u wat de eisen zijn waaraan uw aanvraag moet voldoen en wat de fondsen van u willen weten.

Voor wie?
Deze cursus fondsenwerving is bestemd voor vrijwilligers en bestuursleden van stichtingen en verenigingen die in potentie met succes een aanvraag bij Fonds 1818 kunnen indienen. Fonds 1818 doneert alleen projecten die ten goede komen aan de bewoners in de regio Den Haag, Delft, Zoetermeer, Leiden en de Bollenstreek. Per organisatie laten wij één deelnemer toe.

Hoe werkt het?
U kunt zich alleen via deze website aanmelden. Na beoordeling van uw aanmelding ontvangt u binnen twee weken een bevestiging per mail.

Deze cursus bieden wij u gratis aan.
Wanneer u onverhoopt verhinderd bent, kunt u een vervanger laten deelnemen aan de workshop. Tot uiterlijk 48 uur voor aanvang van de workshop kunt u zich kostenloos afmelden. Meldt u zich later of niet af, dan brengen wij u ongeacht de reden € 30,- in rekening voor de gemaakte kosten.

 

 

U bent hier

Deel met: