Agenda

dec
12
Leiden - 15:30 tot 18:00
dec
12
Den Haag - 15.00 tot 18.00 uur

Actueel

18 november 2014

Met verslagenheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van onze oud-voorzitter 

Geertje Lycklama à Nijeholt

Lees meer
30 oktober 2014

"Ik zou wel in de boomhut willen wonen!" zegt een van de kinderen in het onderzoek naar het effect van het Programma Groene Schoolpleinen. Alle ondervraagde betrokkenen zijn positief over de aanleg van groene pleinen bij hun scholen.

Lees meer
17 oktober 2014

Pesten is nog steeds een groot probleem. Niet alleen op scholen maar ook op heel veel andere plekken waar groepen kinderen in hun vrije tijd bij elkaar komen. Fonds 1818 wil zowel scholen als organisaties in het zogenoemde vrijetijdsdomein steunen in het voorkomen en aanpakken van pesten.

Lees meer
3 oktober 2014

U kunt weer plannen indienen voor de Herfstpremie. Samen met het Leidsch Dagblad roepen we iedereen uit Leiden en de Duin- en Bollenstreek op om ideeën in te zenden. Thema dit jaar is Ontmoeting! Het gaat om projecten die mensen samen brengen.

Lees meer
18 september 2014

Dit voor- en najaar is de regio Den Haag, Delft, Zoetermeer, Leiden en de Bollenstreek 250 Minibiebs rijker geworden. De kleurrijke boekenkastjes hangen aan gevels van woonhuizen, staan in voortuinen, bij kinderboerderijen of gewoon langs de kant van de weg.

Lees meer

Pagina's

U bent hier

Deel met: